بمناسبت ماه مبارک رمضان در واحد میانه برگزار خواهد شد؛
مسابقات والیبال کارکنان ادارات با عنوان «جام دانشگاه»
خبرگزاری آنا: به مناسبت ماه مبارک رمضان، مسابقات والیبال کارکنان ادارات شهرستان تحت عنوان «جام دانشگاه» از روز شنبه 29/3/95 بعد از افطار در مجموعه فرهنگی ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد اظهار کرد: «این مسابقات در قالب 9 تیم شبکه بهداشت، شهرداری، دانشگاه آزاد اسلامی میانه، دبیرستان بوعلی سینا، فرهنگیان، سپاه، شرکت آذین گچ، نیروی انتظامی و شرکت فولاد آذربایجان در دو نوبت در سالن ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار می شود.»
وی اضافه کرد: سرپرست فنی و مسئول برگزاری این دوره از رقابت ها بر عهده چنگیز نجفلو بوده و مسابقات در دو نوبت از ساعت 22 شروع خواهد شد.»
مسئول تربیت بدنی واحد میانه ادامه داد: «در این دوره از رقابت ها، هر بازی دو ست از سه ست بوده و در صورت توافق تیم ها، بازی های مرحله پایانی یه صورت سه ست از پنج ست انجام می گیرد.»

علیزاده حکم کارگزینی هر بازیکن و کارت بیمه ورزشی در این دوره از مسابقات را الزامی دانست و خاطر نشان کرد: «هر تیم متشکل از ده بازیکن به همراه مربی و سرپرست بوده و بازیکنان هر تیم بایستی استخدام قراردادی و یا رسمی اداره مربوطه باشند.»