معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه:
خبرگزاری آنا: معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وحد میانه گفت: رمضان ماه بهار قرآن و تولد دوباره انسان، ماه بندگی و دلبردگی و فرصتی دیگر برای شدن است.
مهندس حبیب اله خدابنده در خصوص پبجمین دوره طرح قرآنی فرهنگی «رمضان بهار قرآن» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: ««پنجمین دوره طرح قرآنی فرهنگی رمضان بهار قرآن با موضوع تفسیر سوره حجرات همزمان با سراسر واحدهای دانشگاهی، در واحد میانه نیز اجرایی شد.»
وی خاطر نشان کرد: ماه مبارک رمضان همان طوری که فرصتی برای پالایش روح و جسم و قد کشیدن از خاک تا افلاک است، فرصت بازنگری و تعیین آینده فردی و اجتماعی، سیاسی نیز هست.»
خدابنده افزود: « رمضان ماهی است که خداوند قانون هدایت و سعادت انسان را فرستاد و ظرفیت شگفتی در آن تعبیه کرد.»
وی تاکید کرد: «اعضای هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت وحق التدریس و نیز کارمندان تمام وقت رسمی و قراردادی می توانند در کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره حجرات شرکت کنند.»
او ادامه داد: «كليه شركت كنندگان در طرح بايد در آزمون حضوري پايان دوره كه به صورت چهارگزينه اي توسط كانون قران و عترت برگزار مي شود حضور یابند.»
عضو هیأت علمی واحد میانه در مورد مزایای این کارگاه آموزشی گفت: «صدور گواهی از سوی دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی به مدت 32 ساعت از جمله مزیت این دوره می باشد.»
خدابنده ابراز امیدواری کرد: «با تلاش همکاران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، امسال نیز همچون سال های گذشته، برگزاری پرشور و مؤثر ویژه برنامه های فرهنگی ماه مبارک رمضان را در این خانوده بزرگ آموزشی شاهد خواهیم بود.»
کارگاه آموزشی تفسیر سوره حجرات توسط حجت الاسلام مهدی خزائی از طلاب حوزه علمیه قم بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه واحد میانه تدریس می شود.