دانشجوی مرکز آموزشی ترک واحد میانه قهرمان مسابقات بین المللی هنرهای رزمی عراق شدخبرگزاری آنا: علیرضا قنبری دانشجوی مرکز آموزشی ترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در مسابقات آزاد بین المللی هنرهای رزمی در بخش کیک بوکسینگ به مقام قهرمانی دست یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این دوره از مسابقات که به صورت نیمه حرفه ای در شهر اربیل عراق برگزار شد، علیرضا قنبری ورزشکار رشته کیک بوکسینگ توانست با غلبه بر تمامی حریفان به مدال طلا و کمربند قهرمانی این دوره از رقابت ها دست پیدا کند.
در این سوپر کاپ، 18 ورزشکار در 11 وزن (کیلو گرم100+ و100) دو وزن اوپن و 95، 90، 85، 80، 75، 70، 65، 60، 55، 50 شرکت کرده بودند که علیرضا قنبری در وزن منهای 80 کیلو گرم ضمن کسب مقام قهرمانی، سهمیه مسابقات حرفه ای را نیز کسب کند.

کسب سه مدال طلای مسابقات کشوری کیک بوکسینگ، دو مدال طلای رقابت های سوپر فایت حرفه ای و مقام قهرمانی ووشو کشور از دیگر افتخارات این ورزشکار است.

# » 12:00:29 │ 1395-03-31

خدا قوت دلاوران