خبرگزاری آنا: امتحانات پایان ترم نیم سال دوم 95-94 دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه در حین بازدید از نخستین روز روند برگزاری امتحانات و با آرزوی موفقیت برای دانشجویان گفت: «امتحانات پایان ترم نیم سال دوم 95-94 این واحد دانشگاهی از روز یکشنبه تاریخ 16/3/95 شروع و تا روز جمعه 28/3/95 ادامه خواهد یافت.»
وی افزود: «امتحانات پایان ترم نیم سال دوم، در چهار نوبت زمانی 17 و 30/14، 30/11، 30/8 در دو محل دانشکده علوم پایه (ساختمان مرکزی) و دانشکده فنی و مهندسی با نظم و انضباط خاصی برگزار می شود.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه با تاکید براهمیت ایجاد فضایی مناسب همراه با آرامش و به دور از هرگونه دغدغه در زمان امتحانات دانشجویان اظهار کرد: «این دوره از امتحانات در حالی آغاز شد که جهت رفاه بیشتر دانشجویان و نیز برای افزایش ضریب امنیت امتحانات تدابیر ویژه ای در نظر گرفته و به اجرا درآمده است.»
اجلی امتحانات و برگزاری مطلوب آن را معیار اساسی در ارزیابی میزان اعتبار دانشگاه ها خواند و بیان کرد: «امتحانات همچون آبروی دانشگاه بوده و تلاش در جهت برگزاری هر چه مطلوب تر آن وظیفه یکایک اعضای این مجموعه دانشگاهی هست.»
او ضمن تقدیر از مسئولیت پذیری بالای همکاران تصریح کرد: «با حضور مسئولان و کارکنانی متعهد و مسئول، راه موفقیت و رشد در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی و آموزشی و ... باز است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در فضای رقابتی با دیگر واحدهای دانشگاهی خوش درخشیده است.»
عضو هیأت علمی واحد میانه خاطر نشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی، بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان است و امروز بحث کیفی سازی و رعایت استانداردها در دستور کار مسئولان ارشد دانشگاه قرار دارد.»
اجلی تاکید کرد: «تکریم ارباب رجوع و داشتن نظم اداری باید سرلوحه کار عوامل اجرایی در امتحانات باشد و ضمن احترام به دانشجویان، بایستی ا با دقت بیشتری در برگزاری امتحانات نیمسال دوم کوشا باشند.»

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">