دکترانگجی در بازدید سرزده از واحد میانه تاکید کرد؛
با استفاده از نیروهای متخصص در این واحد دانشگاهی، می توان در زمینه های بخش کشاورزی و گیاهان دارویی درآمدزایی کرد
خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و هیات همراه در بازدید سرزده، از امکانات و فضاهای آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بازدید کرد.
دکتر سید جواد انگجی در حاشیه این بازدید، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه را یکی از دانشگاه های قدیمی در استان عنوان کرد و گفت: «واحد میانه از لحاظ نیروی انسانی، امکانات و فضاهای آموزشی، آزمایشگاه ها، کارگاه ها در سطح بسیار خوبی قرار دارد و با وجود پتانسل های موجود، مطمئناً در سال های آینده، از این واحد دانشگاهی بیشتر خواهیم شنید.»
وی تاکید کرد: «با وجود امکانات خوب، مزرعه آموزشی تحقیقاتی، آزمایشگاه های مجهز و مدرن و استفاده از نیروهای متخصص در این واحد دانشگاهی، می توان در مورد فعالیت های اقتصادی و شرکت های دانش بنیان و نیز در زمینه های کشاورزی و گیاهان دارویی درآمدزایی کرد.»
انگجی با اشاره به آمادگی واحد میانه برای ایجاد و راه اندازی رشته تحصیلی دکتری کامپیوتر خاطر نشان کرد: «همکاری مشترک و سازنده با شرکت های صنعتی و امر صنایع  و استفاده از نیروهای متخصص در این دانشگاه، می تواند برای خود این مجموعه، استان، شهر و ارتباطی با سایر صنایع استان در خصوص درآمدزایی کمک شایانی بکند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ادامه داد: «درآمدهای کوچک با برنامه ریزی بهتر و دقیق تر، منجر به درآمدهای بزرگ می شود. بایستی وابستگی به شهریه دانشجو در دیگر واحدهای دانشگاهی کمتر شده و به دنبال ایجاد منابع درآمدزا بود.»
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">