دانشجوی واحد میانه به عنوان بازیکن؛
با تیم ماشین سازی تبریز به لیگ برتر صعود کرد
خبرگزاری آنا: حسین قره داغی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان بازیکن با تیم ماشین سازی تبریز به لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین قره داغی، امسال با عقد قراردادی 2 ساله به تیم ماشین سازی تبریز  پیوست و با این تیم در فصل شانزدهم لیگ برتر 56-95 حضور خواهد داشت و یکی از بازیکنان تأثیرگذار رسول خطیبی خواهد بود.
همبازی های حسین قره داغی، دیروز سه شنبه در حساس ترین دیدار لیگ یک، در حضور هزاران هوادار پرشور با یک بازی درخشان و سراسر تهاجمی، جای خالی خود را در لیگ برتر پس گرفتند و توانستند تیم مس رفسنجان را با نتیجه 3 بر صفر از پیش رو بردارند و به لیگ برتر صعود کنند.
حسین قره داغی در فصل قبل بازیکن تیم شهرداری تبریز با مربیگری خداداد عزیزی بود که توانست در بازی پلی آف مقابل استقلال اهواز گل پیروزی بخش تیمش را وارد دروازه حریف کند و در لیگ یک بماند. و همان تیم، امسال با نام ماشین سازی تبریز در لیگ یک حاضر شد.
تیم ماشین سازی، سومین تیم تبریزی است که به همراه دو تیم تراکتور سازی و گسترش فولاد در لیگ شانزدهم شرکت خواهد کرد و با بازیکنان جوان خود، آماده رقابت با بزرگان فوتبال ایران خواهد بود.
IMG 9590 2

# » 16:36:34 │ 1395-02-22