رئیس بسیج اساتید شهرستان میانه:
هدف مشترک در بحث وحدت حوزه و دانشگاه، اسلام است
خبرگزاری آنا: رئیس بسیج اساتید شهرستان میانه گفت: «از منظر انقلاب اسلامی حوزه و دانشگاه همچون دو بالی هستند که با تکیه بر آنها می توان پرواز کرد.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: دکتر جلیل اجلی در نشست وحدت حوزه و دانشگاه به از سوی دفتر بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج طلاب و با حضور جمعی از دانشجویان، استادان، کارکنان و طلاب حوزه علمیه شهید حامدی در سالن اجلاس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد اظهار کرد: «دو مسئله تهذیب و تخصص که از تاکیدات امام خمینی و رهبر انقلاب می باشند با استفاده از ظرفیت حوزه و دانشگاه در جامعه محقق می شود روز وحدت حوزه و دانشگاه  تجلی گاه آرمان واحد این دو نهاد در عرصه اندیشه و تمدن سازی اسلامی است.»
وی افزود: «وحدت حوزه و دانشگاه با تاکید بر افق های مشترک این دو نهاد در دل جامعه ممکن می شود. امروزروحانیون در راستای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه و توجه به ارزش‌های اسلامی و تعمیق آگاهی دینی و سیاسی دانشجویان در دانشگاه های کشور حضور دارند.»
رئیس بسیج اساتید شهرستان خاطر نشان کرد: «در بحث وحدت حوزه و دانشگاه هم هدف، اسلام است. هر دو یکی هستند بر این مبنا یعنی هدف مشترک این است که برای اسلام کار کنیم و این احساس تفاوت را از بین ببریم و این جلسات برای هم فکری و هم نظری خیلی خوب است.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه با بیان اینکه امروز روحانیون در راستای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه و توجه به ارزش‌های اسلامی و تعمیق آگاهی دینی و سیاسی دانشجویان در دانشگاه های کشور حضور دارند تصریح کرد: «وحدت میان حوزه و دانشگاه می تواند به عنوان یک حرکت اساسی تحولات زیادی را در جامعه داشته باشد.»
اجلی تاکید کرد: «باید از امکانات موجود دانشگاه ها که حوزه ها از آن بهره مند نیستند در راستای ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه استفاده کرد و وظیفه برطرف کردن این شبهات بر عهده روحانیون است که باید ارتباط خود را با دانشگاه بیشتر کنند.»

سپس  استادان، دانشجویان و تنی از طلاب مسائل مربوط بحث ها و نظرات خود را در جهت موضوع مراسم مطرح کردند و در این خصوص به هم اندیشی پرداختند. و بعد از آن از بهمن نعمت زاده استاد این واحد دانشگاهی، یادگار هشت سال دفاع مقدس و جانباز جنگ تحمیلی تجلیل شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">