روابط عمومی: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با همکاری گروه هنر و معماری و مقارن با همایش ملی "باستان شناسی و هنر سفال و سفالگری، دوره آموزشی تحت عنوان " سفال نقش برجسته" برای دانشجویان گروه های آموزشی گرافیک، طراحی دوخت، باستان شناسی و معماری در کلیه مقاطع تحصیلی برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی میانه اظهار کرد: هدف از برگزاری این دوره، افزایش سطح علمی و مهارت های هنری دانشجویان در راستای کارآفرینی و فرهنگ سازی مناسب برای تبیین، هدایت و فراگیر نمودن آموزش های مهارتی مربوط به صنایع دستی و ترویج فرهنگ مهارت دوستی و کار جویی در جامعه می باشد که یکی از مهمترین شاخصه های توسعه و ارتقای سرمایه های انسانی  است.
وی افزود: آخرین مهلت ثبت نام برای دانشجویان، روز پنج شنبه 9/2/95 و تاریخ برگزاری آن از روز شنبه 11/2/95 به مدت سه روز می باشد.

فرامرزی تصریح کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام پس از واریز مبلغ (40000 تومان)، به دفتر گروه هنر و معماری واقع در طبقه چهارم ساختمان مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.
Poster1