دانشجوی سما واحد میانه؛
مرد طلایی مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا شد
خبرگزاری آنا: سعید رجبی دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مرد طلایی مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رجبی تکواندوکار وزن 80- کیلوگرم با 4 پیروزی متوالی، مدال طلای مسابقات قهرمانی تکواندو قهرمانی آسیا به میزبانی " مانیلا فیلیپین " را از آن خود کرد.
وی در سومین و آخرین روز از بیست ودومین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا با حضور 239 تکاوندوکار از 31 کشور در شهر " مانیلا " فیلیپین موفق به کسب سکوی نخست وزن ششم شد.
رجبی در وزن 80- کیلوگرم برای رسیدن به مرحله فینال این رقابت ها، به ترتیب " اکبر اتاخانوف " از قرقیزستان 9 بر یک، " ماکسیم رافالوویچ "  از ازبکستان 7 بر 3 و " فرخود نگماتف " از تاجیکستان را 7 بر 4 از پیش رو برداشت و به فینال راه یافت و در مرحله نهایی با نتیجه 4 بر 3 " لویی وی تینگ " از چین تایپه را شکست داد و قهرمان این وزن شد.
بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا G4 بود و دارندگان مدال طلا، نقره و برنز به ترتیب 14.4و 24،40 امتیاز در رنکینگ جهانی و المپیکی تعلق گرفت.
با احتساب سه طلای آرمین هادی پور، سعید رجبی و میر هاشم حسینی و نقره ابوالفضل یعقوبی و حضور دو نماینده کشورمان در دیدار نهایی، تیم ملی ایران قبل از پایان مسابقات عنوان قهرمانی این دوره از رقابت ها را از آن خود کرد.