با حضور 22 نفر از داوطلبان؛
مصاحبه آزمون دکتری تخصصی علوم اقتصادی در واحد میانه برگزار شد
خبرگزاری آنا: مصاحبه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی (phd) بهمن ماه 1394 رشته علوم اقتصادی در روز پنجشنبه 26 فروردین 95 با حضور 22 نفر از داوطلبان در محل سالن اجلاس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه اظهار کرد: «مصاحبه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی رشته علوم اقتصادی با حضور 22 نفر که از این تعداد 6 نفر خانم و 16 نفر آقا از سوی استادان دکترعلی سلمان پور رئیس، دکتر لورنس انویه، دکتر علی شهنوازی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکترعلی باقرزاده عضو هیات علمی واحد خوی با مرتبه علمی دانشیار و استاد یاری، نماینده ناظر آزمون و مدیر حراست دانشگاه برگزارشد.»
وی افزود: «اکنون این واحد دانشگاهی با داشتن 202 رشته تحصیلی در مقاطع چهارگانه کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (phd) که از این تعداد 17 رشته در مقطع دکتری و 51 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، به یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی در سطح استان آذربایجان شرقی تبدیل شده است.»
اجلی به هدف از برگزاری مصاحبه دواطلبان دوره دکتری تخصصی اشاره کرد و گفت: «ایجاد وحدت رویه و هماهنگی در بین گروه های تخصصی مصاحبه کننده در کلیه واحدهای دانشگاهی، ایجاد فضای رقابتی یکسان و برقراری عدالت آموزشی برای کلیه داوطلبان در طی فرآیند مصاحبه علمی دوره دکتری از اهداف این امر است.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه با اشاره چگونگی دعوت به مصاحبه داوطلبان بیان کرد: «مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به تناسب ظرفیت پذیرش هر رشته در هر واحد دانشگاهی، با اولویت نمره کتبی داوطلبان شرکت کننده در آزمون دکتری تخصصی را به مصاحبه علمی دعوت می کند.»
عضو هیات علمی واحد میانه گفت: «توسعه تحصیلات تکمیلی در رأس برنامه های این واحد دانشگاهی قرار دارد. خروج هر یک از جوانان داوطلب تحصیل در مقاطع ارشد و دکتری از کشور برای تحصیل، خسارت های بسیاری به اقتصاد کشور وارد می کند.»
اجلی تاکید کرد: «با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر توسعه تحصیلات تکمیلی به منظور پاسخگویی به نیاز جامعه، این واحد دانشگاهی گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی و همچنین رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی را در اولویت برنامه های خود در سال 95 قرار داده است.»
نتایج این دوره از طریق پایگاه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">