توسط دانشجوی واحد میانه به دست آمد؛
نشان طلا رقابت های بین المللی دوومیدانی معلولین امارات 2016
خبرگزاری آنا: اسداله عظیمی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مدال طلا ماده پرتاب وزنه رقابت های بین المللی دوومیدانی معلولین فزاع امارات 2016 را از آن خود کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عظیمی در دومین روز این رقابت ها، در کلاس F53 با رکورد 7 متر و 36 سانتی متر مدال طلا را برای خود و این واحد دانشگاهی به ارمغان آورد و برگ زرین دیگری بر افتخارات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ثبت کند.
این دانشجوی ورزشکار نیز توانست در پرتاب دیسک نشان نقره و سهمیه پاراالمپیک ریودوژانیرو برزیل را برای کشور عزیزمان ایران کسب کند.
مسابقات بین المللی دوومیدانی معلولین فزاع امارات با حضور 680 ورزشکار از 49 کشور جهان به میزبانی کشور امامرات برگزار شد.

کاروان ایران با 43 ورزشکار در این رویداد بزرگ ورزشی که پس از پاراالمپیک و مسابقات جهانی، سومین مسابقه بزرگ در دوومیدانی معلولین به شمار می رود حضور یافته است.
Photo 2016 04 09 05 51 03