سرپرست واحد میانه:
مشارکت و همدلی کارکنان درمحیط کاری موجب آرامش روحی، نشاط و پویایی دانشگاه است

خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «برقراری رابطه صمیمانه با یگدیگر در یک مجموعه کاری بسیار مهم و حائز اهمیت است. اگردر یک جامعه و یا محیط کاری، تنش و استرس وجود داشته و آرامش حاکم نباشد، با نقصان و مشکلات مواجه خواهد بود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور در مراسم دیدار نوروزی با کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد میانه اظهار کرد: «مشارکت، محبت و همدلی کارکنان در محیط کاری موجب آرامش روحی، نشاط و پویایی دانشگاه است و فراهم کردن این امر مهم، حاصل درک بالا و حس تفاهم تک تک شماست.»

وی افزود: «هم چنان که می دانید سال 95 سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است و ما می توانیم این شعار را در این دانشگاه با تدابیر و راهکارهای مناسب، سرلوحه کاری خود قرار دهیم.»

سلمان پور با بیان اینکه هر واحد دانشگاهی با ایجاد و افزایش رشته های تحصیلی برای متقاضیان و علاقه مندان در مقاطع تحصیلات تکمیلی، فعالیت های پژوهشی، برگزاری همایش ها و سمینارها، فعالیت انجمن های مختلف و نشریات علمی پژوهشی ارتقاء می یابد اذعان کرد: «در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز لازم است در تمامی زمینه ها بیشتر تلاش کنیم تا از قافله دیگر واحد های دانشگاهی عقب نمانیم.»

وی ایجاد و راه اندازی رشته های تحصیلی پرستاری و علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی را یکی از خبرهای مسرت بخش برای مردم میانه و متقاضیان و علاقه مندان به این رشته ها در سال 95  عنوان کرد و گفت: «تصویب نهایی رشته های تحصیلی پرستاری و علوم آزمایشگاهی در این واحد دانشگاهی، مراحل پایانی خود را می گذراند و در اواخر فروردین سال جاری بازدید نهایی از سوی وزارت بهداشت و درمان انجام خواهد گرفت و ان شاء ا... از مهرماه سال جاری از طریق آزمون سراسری (کنکور)دانشجو پذیرش خواهیم کرد.»

سرپرست واحد میانه، با تاکید براینکه دانشجویان ولی نعمتان ما هستند بیان کرد: «همه ما در محیط دانشگاه بایستی برخورد مناسب و تکریم ارباب رجوع را در اولویت کاری خود قرار داده و مشکلات آنان را از مشکلات خود دانسته و در رفع آنها مساعدت و تلاش نماییم. وظیفه ما نشان دادن اخلاق حسنه و پسندیده است.

صالح رحیمی مدیر فرهنگی واحد میانه نیز با بیان احادیث از ائمه معصومین(ع) به جایگاه اخلاق، همکاری و تعامل سازنده کارکنان با همدیگر در محیط کاری و دانشگاه سخنانی بیان کرد.
آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">