خبرگزاری آنا: نخستین جلسه کمیته تخصصی شورای قرآنی استان آذربایجان شرقی در سال 95 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور اعضای اصلی کمیته از واحدهای دانشگاهی مرند، میانه، مراغه، اهر، تبریز و شبستر در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ابتدای جلسه، سعید وحیدی مهر دبیر شورای قرآن و عترت(س) استان در مورد این شورا گفت: اگر شوراهای قرآنی در واحدهای دانشگاهی هدفمند باشد این جلسات و کمیته ها تشکیل خواهد شد.
IMG 8265
وی با تاکید بر برگزاری کمیته تخصصی شورای قرآنی به چهار جلسه در طول سال اظهار کرد: بحث تشویق مسئولان  و کارشناسان قرآن و عترت(س) مورد برسی قرار خواهد گرفت و کمیته تخصصی قرآن که از کمیته های استان برگزیده شده تداوم پیدا خواهد کرد.
سپس، اعضای کمیته در خصوص آخرین مهلت ثبت نام جشنواره هنر و ادبیات دینی، میزان بودجه قرآنی و سایر مسائل بحث و تبادل نظر گردید و تصمیماتی از جمله : زمان برگزاری شوراها، برنامه ریزی و تدوین برنامه های سال 95، منظم و هدفمند بودن روش های خروج از وضعیت رکود قرآنی، هماهنگی و اقدامات لازم سرشاخه ها با واحدها و مراکز زیر شاخه خود در مورد حداکثر صرفه جویی در اعزام به جلسات شورای قرانی، بستر سازی  و همکاری های لازم رؤسای واحدها و مراکز با مسئولان و کارشناسان قرآن و عترت در اعزام به جلسات، کیفیت و کمیت جمع آوری و ارسال آثار بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت(س)، بررسی نحوه برنامه ریزی قرآن و عترت و برنامه های پیشنهادی واحدها و مراکز در قالب دو برنامه در نیم سال اول و دوم و ... اتخاذ و به تصویب رسید.

IMG 8287