با حضور مسئولین واحد میانه؛ کاروان راهیان نور این واحد دانشگاهی از زیر قرآن رد شدند

خبرگزاری آنا: مراسم بدرقه کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، و جمعی از مسئولین سپاه ناحیه میانه در محوطه ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی واحد میانه در سخنان خود گفت: <<اگر نسل دیروز ما قلم ها را بر زمین گذاشتند و برای دفاع از کیان مملکت, اصلی ترین سرمایه خود را در طبق اخلاص گذاشتند و تقدیم این نظام و این انقلاب کردند امروز نیز نسل جدید ما باید آن فداکاری ها را قدر نهند و در شناخت رشادت آنها تلاش کند.>> وی افزود: << اگر رسالت دیروز دانشجویان ما در جبهه سخت و حضور در پشت سنگرهای نبرد بود امروز دانشجویان ما در جبهه نرم با دشمن بجنگند. راهیان نور تداوم خط سرخ شهادت و ایثار برای برپایی عدالت اسلامی و پرچم اسلام ناب محمدی است.>> اجلی تاکید کرد: << در این راستا شما وظیفه سنگینی پس از بازگشت از مناطق عملیاتی دارید، چرا که شما با حضور در آن مناطق با شهدا آشنا شده‌اید و می‌توانید به خوبی سفیران جهاد فرهنگی در دانشگاه به ویژه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشید.>> سرگرد پاسدار یوسف روحی مسئول بازرسی سپاه ناحیه میانه در مورد فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: << آنچه باعث بقای اسلام و نظام اسلامی است فرهنگ ایثار و شهادت است و این فرهنگ برگرفته از فرهنگ عاشورا بوده که ما باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم. جامعه امروز نیازمند گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است که در این زمینه همه دست اندرکاران وظیفه مهمی را بر عهده دارند.>> تعداد 40 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در قالب راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.