خبرگزاری آنا: به همت انجمن علمی دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی واحد میانه،  نخستین شماره نشریه انجمن های علمی کشاورزی با عنوان "کاسبرگ" منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد میانه و مدیر مسئول این نشریه با بیان اینکه انجمن های علمی دانشجویی نقش بسزایی در ایجاد پویایی و روحیه همکاری بین دانشجویان، استادان  و کارمندان دارد گفت: "در این میان نقش نشریات دانشجویی بعنوان بخشی از فعالیت های صورت گرفته توسط دانشجویان در انعکاس افکار و دیدگاه ها و مسائل به روز دانشگاهی از پرطرفدارترین فعالیت های دانشجویی محسوب می شود."
وی افزود: "دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز بدلیل داشتن دانشجویانی کوشا که علاقه مند به کارهای فرهنگی و علمی دانشجویی هستند همواره در این امر پیش قدم بوده اند."
معاون پژوهش و فناوری واحد میانه با اشاره به اینکه نشریه کاسبرگ در واقع حاصل تلاش گروهی دانشجویان و استادان و کارکنان واحد میانه بوده که حاوی مطالب متنوع علمی پیرامون مباحث کشاورزی، محیط زیست و غیره است اظهار کرد: "در این نشریه تلاش شده است تا به بیان مشکلات پیش روی باغداران و زارعین و ارائه راهکارهای علمی در جهت رفع مشکلات آنها، ضرورت توجه به مباحث محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان مهمترین منابع  و سرمایه های ملی، اشاعه فعالیت های انجام شده پرداخته شود."
فرامرزی به مطالبی و موضوعات نشریه اشاره کرد و گفت: "در این نشریه مطالبی همچون اهمیت منابع آبی شهرستان، وضعیت بارندگی در فصل پاییز، اثرات زیست محیطی رودخانه شهر چای میانه، ارزش تغذیه ای میوه زالزالک، سامانه ضد بارش تگرگ، همایش های علمی صورت گرفته در واحد و نیز اهم فعالیت های علمی-پژوهشی انجام شده در دانشکده کشاورزی به همراه مقالات علمی استادان و دانشجویان گروه کشاورزی آمده است."

عضو هیات علمی واحد میانه تصریح کرد: "دستاوردهای علمی-تحقیقاتی انجام شده در حوزه کشاورزی به صورت جملات کلیدی در انتهای مطالب نویسندگان گنجانده شده است و دانشجویان و علاقه مندان می توانند فایل PDF نشریه را از سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دریافت کنند."

Jeld