Aidadefault1

خبرگزاری آنا: نتایج اولیه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی و نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی‌ارشد و رشته‌های با آزمون ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی امروز دوشنبه ۱۰ اسفند اعلام می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اعلام این خبر گفت : نتایج اولیه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی و نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۶ امروز و نتایج نهایی تکمیل ظرفیت رشته‌های با آزمون سراسری ۱۳۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۸ امروز از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.net قابل مشاهده است.
او افزود: همه پذیرفته‌شدگان اولیه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی جهت اطلاع از زمان و مکان مصاحبه و پذیرفته‌شدگان نهایی تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی‌ارشد و رشته‌های با آزمون سراسری ۱۳۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی باید جهت ثبت‌نام به واحدهای دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.
اجلی درباره زمان شروع به تحصیل این پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی ارشد و رشته‌های با آزمون سراسری گفت: زمان شروع به تحصیل آنان تابع تقویم آموزشی دانشگاه است.
او ادامه داد: داوطلبان این مرحله از تکمیل ظرفیت می‌توانند در روزهای آینده با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoo.com کارنامه خود را دریافت کنند