همزمان با سراسر کشور؛
حضور پرشور و گسترده دانشگاهیان واحد میانه در راهپیمایی 22 بهمن
خبرگزاری آنا: همزمان و همگام با مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی، اعضای هیات رئیسه، کارکنان، استادان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن، یادآور پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرکت کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشگاهیان در این راهپیمایی، با در دست داشتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران، بنر و تصاویری از حضرت امام خمینی(ره) و با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، ا... اکبر، مرگ بر ضد ولایت فقیه، لااله الا ا...، مرگ بر اسراییل و... ضمن تجدید بیعت با امام راحل، آرمان های انقلاب اسلامی، پشتیبانی خود از انقلاب را یک بار دیگر اثبات نمودند.
مسئولین، کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور گسترده و با شکوه، خود آموز به صحنه آمدند تا نشان دهند که همیشه و در تمامی صحنه ها حامی انقلاب اسلامی هستند و با خلق حماسه ای دشمن شکن، ندای حراست از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی را سر دادند.