بمناسبت دهه فجر؛
نشست تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در واحد میانه برگزار شد2
خبرگزاری آنا: به مناسبت ایام ا.. دهه مبارک فجر، نشست تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی با حضورنعمت شکری از هادیان سیاسی سپاه ناحیه میانه، مسئولین، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: نعمت شکری سخنران مراسم در ابتدای سخنان خود گفت: سیاست مستکبران، یک سیاست تثبیت شده برای خاور میانه بود و وقتی آنها بر این واقف بودند که شریان نفتی دنیا از آنجا می گذرد، هدفشان بر این بود که کشورهای تاریخ ساز را تضعیف کنند.
شکری افزود: اگر کشور سلطه گری بخواهد بر دیگر کشورها نفوذ کرده و بر آنجا تسلط یابد، فرهنگ و تاریخ آن کشور را مورد هدف خود قرار می دهد و در آن زمان می خواستند خوزستان و کردستان را از ایران جدا کنند و به فکر تجزیه طلبی بودند.
نماینده سپاه ناحیه میانه در این مراسم با بیان اینکه یکی دیگر از سیاست های استکبار جهانی نفاق و تفرقه و عدم اتحاد کشورهای مسلمان بود ادامه داد: آنها می خواستند ناسیونالیسم ترکی و عربی را در خاورمیانه حاکم کنند و چون حاکم ایران قبل از انقلاب، دست نشانده آمریکا و اروپا بود. قرار بر این شد که به نوعی از  پول نفت و دیگر منابع ایران سوء استفاده کنند.
شکری تاکید کرد: تغییراتی که انقلاب به وجود آورد، اسکتبار ستیزی، ایجاد نظام اسلامی، تمدن سازی نهادها و سازمان ها بود. قبل از انقلاب کشور ایران کاملاً تحت اطاعت آمریکا بود و بعد از انقلاب، مردم سالاری و جمهوری اسلامی به وجود آمد.

او به بحث انتخابات محلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز بحث انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور بسیار حائز اهمیت است چون سرنوشت خودمان را خودمان ورق خواهیم زد و سعی دشمن بر این است اسلام واقعی را از بین ببرند و بر افکار جوانان ما نفوذ کرده و یکی از راه های نفوذ آنها هم، محیط های دانشگاهی است.