معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه خبر داد؛
تمدید مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون و پژوهش محور دكتری تخصصی و دوره بدون كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
خبرگزاری آنا: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از  مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون و پژوهش محور دكتری تخصصی و دوره بدون آزمون كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۰ اسفند تمدید شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی با اعلام این خبر افزود: كلیه متقاضیان دوره دكتری تخصصی بدون آزمون ، پژوهش محور و همچنین دوره بدون آزمون كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می توانند تا پایان روز دوشنبه ۱۰ اسفند ماه با مراجعه به سامانه مركز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org  ابتدا دستور العمل ثبت نام را مطالعه و پس از كسب آگاهی های كامل در مورد رشته مورد نظر ، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
وی گفت: امكان ویرایش اطلاعات برای این دسته از متقاضیان تا پایان مدت زمان ثبت نام فراهم می باشد و پس از آن امكان تغییر وجود ندارد.
اجلی خاطر نشان کرد: 17 رشته تحصیلی در مقطع دکتری تخصصی و 51 رشته مقطع کارشناسی ارش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دایر است که علاقه مندان و متقاضیان می توانند آنها را از سایت این واحد دانشگاهی دریافت کنند.