به مناسبت دهه فجر در واحد میانه برگزارشد؛
مسابقه طناب کشی کارکنان ادارات شهرستان
خبرگزاری آنا: از سوی حوزه کارمندی و کارگری پایگاه شهید کلاهدوزشهرستان و به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر، یک دوره مسابقه طناب کشی بین کارکنان ادارت در سالن ورزشی چند منظوره جهان پهلوان کاظم رجبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد با بیان این خبر گفت: این مسابقات با حضور 5 تیم اداره برق، کمیته امداد امام خمینی(ره)، دانشگاه آزاد اسلامی میانه، هلال احمر و میانرو برگزار گردید.
وی افزود: در پایان این دوره از مسابقات تیم های میانرو، اداره برق، کمیته امداد امام خمینی(ره) به ترتیب اول تا سوم شدند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و هلال احمر نیز مقام های چهارم و پنجم را از آن خود کردند.
مسئول تربیت بدنی واحد میانه خاطر نشان کرد: طناب کشی ورزشی است تیمی که بین دو گروه 8  نفره برگزار می شود، مسابقات این رشته مفرح ورزشی در داخل سالن، روی پیست و خارج از سالن روی چمن و ساحل  دریاها روی ماسه برگزار می‌شود در جشنواره‌ها و همایش‌های تفریحی نیز می‌توان این رشته ورزشی را بدون توجه به قانون و ضوابط مسابقات انجام داد.
علیزاده در مورد لوازم و تجهیزات این رشته ورزشی تصریح کرد: طناب، طول طناب حداقل 33 متر و قطر طناب (‌محیط) 10 تا 12 سانتیمتر بوده و فاقد هرگونه گره است و دو سر طناب  نیز باید بسته باشد. جنس طناب از کنف خواهد بود. علامت طناب، بمنظور انجام هر چه بهتر مسابقات و بالابردن سطح قضاوت داوران نوارها و علامت‌های روی طناب درج می‌گردند که اگر طناب کشیده یا جمع شود. داور بتواند آن را به راحتی ملاحظه کند.
او با اشاره به وزن و تعداد بازیکنان اظهار کرد: در تیمهای طناب‌کشی 9 نفر عضو هستند که 8 نفر اصلی و یک نفر ذخیره می‌باشند که مجموع وزن ورزشکاران 460 کیلوگرم خواهد بود.
علیزاده در خصوص امتیاز دهی این رشته ورزشی اذعان کرد: هر تیم زمانی برنده مسابقه اعلام می‌شود که در 2 کشش از 3 کشش بر حریف چیره شود. هر تیم که در یک کشش برنده شود یک امتیاز می‌گیرد. و هر تیمی که در 2 کشش متوالی برنده شود مسابقه را برده است تیمی که بتواند در 2 بار کشش متوالی، 2 بر صفر بر حریفش غلبه کند، 3 امتیاز بدست می‌آورد و تیم بازنده هیچ امتیازی بدست نخواهد آورد، تیمی که در 3 بار کشش با حساب 2بر 1 بر حریفش غلبه کند، 2 امتیاز و حریفش یک امتیاز کسب می‌کند و زمان استراحت بین هر کشش 2 دقیقه است

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">