خبرگزاری آنا: بخش کتبی بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت داخل دانشگاهی ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور 45 نفر، روز دوشنبه در تاریخ 6/11/94 در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه گفت: بیست و یکمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت ویزه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، در سه بخش آشنایی با نهج البلاغه، ترجمه قرآن و کریم و حفظ ادعیه و زیارات در این واحد دانشگاهی برگزار گردیدو
وی افزود: شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات داخل دانشگاهی،  شرکت کنندگان در سه بخش مجزا با هم به رقابت پرداختند   که در پایان 5 نفر از هر رشته به مرحله استانی معرفی می شوند.
او اظهار کرد: در بخش کتبی این دوره، کتاب مسابقات به صورت رایگان در اختیار داوطلب قرار گرفته و در صورت شرکت در آزمون، کتاب مذکور به وی اهدا خواهد شد.
خدابنده تاکید کرد: به برگزیدگان هر رشته، جوایز نقدی از سوی واحد میانه اهداء خواهد شد.
IMG 5744 10