خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از پذیرش دانشجوی بدون آزمون رشته تحصیلی  "حقوق " در مقطع کارشناسی برای نیم سال دوم 95-94 خبرداد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور گفت: ثبت نام از طریق سایت www.azmoon.org انجام گرفته و متقاضیان می توانند پس از مراحل ثبت نام، نسبت به اخذ سند پذیرش اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد: رشته تحصیلی حقوق یکی از محبوب ترین رشته های گروه علوم انسانی بوده و دامنه گرایش های رشته حقوق گسترده و در کلیه روابط زندگی امروز قابل ملاحظه است.
سلمان پور  با بیان اینکه علم حقوق، علمی است با حمایت و دفاع از حقوق محرومان تلاش می کند تا در جامعه حق و عدالت حاکم شود افزود: در معرفی این علم باید گفت که هرگونه روابط اجتماعی که آثار حقوقی از آن ایجاد شود، موضوع علم حقوق قرار می گیرد.
رییس واحد میانه تصریح کرد: دانش آموختگان این رشته باید از جسارت، قدرت استدلال، خلاقیت ذهنی و فن بیان خوب و کافی برخوردار بوده و همچنین این علم با جامعه شناسی، روان شناسی و علوم فلسفی آمیخته است و یک حقوقدان مطلع بایستی از این علوم آگاهی کافی داشته باشد.
سلمان پور لازمه ی یک دانشجوی موفق حقوق را مسلط به زبان و ادبیات فارسی عنوان کرد و گفت: منطق حقوق در ضمن این که شباهت های زیادی به منطق ریاضی دارد، یک منطق اقناعی و خطایی است، یعنی یک حقوقدان باید بتواند کسانی را که مورد خطاب او قرار می گیرند و یا دادگاهی را که مأمور رسیدگی  به دعوا است، با زبان سلیس و بلیغ قانع کند.
این مسئول با تأکید بر اینکه رشته تحصیلی حقوق در مقطع کارشناسی در واحد میانه دایر می باشد خاطر نشان کرد: مجوز ایجاد و راه اندازی رشته حقوق در مقطع کارشناسی پیوسته از سوی شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اخذ گردیده و این واحد دانشگاهی از شهریو ماه سال 94 به صورت بدون آزمون دانشجو می پذیرد.
وی در مورد موقعیت شغلی رشته حقوق در ایران بیان کرد: در حال حاضر به دلیل توسعه این رشته و تعداد فارغ التحصیلان آن، می توان گفت که یک دانشجوی خوب و علاقه مند می تواند پس از گواهی لیسانس به شغل های متنوعی مثل وکالت دعاوی دادگستری، مشاور حقوقی بانک ها، شهرداری ها، شرکت ها، وزراتخانه ها، سردفتری دفاتر اسناد رسمی و.... جذب گردد و درآمد مناسبی کسب کند.
رییس واحد میانه در ادامه به عناوین گرایش های این رشته اشاره کرد و گفت: حقوق بشر، حقوق مالکیت فکری، معارف اسلامی و حقوق (حقوق خانواده) و حقوق بین الملل، حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق محیط زیست، حقوق تجارت بین الملل، حقوق تجارت اقتصادی و ... از جمله گرایش های رشته محبوب و پرطرفدار حقوق هست.
سلمان پور ابراز امیدواری کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در تلاش است تا زمینه های مساعد برای ایجاد و راه اندازی و توسعه تحصیلات تکمیلی از جمله کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی حقوق در این واحد دانشگاهی برای علاقه مندان به تحصیل در این رشته با بالا بردن سطح کمی و کیفی آموزشی فراهم کرده و امید می رود در آینده در این راه گام های مهمی برداشته شده و با تربیت نیروهای کارآمد به عنوان یکی از مراکز آموزشی عالی در استان شناخته شود.
او افزود: ثبت نام بدون آزمون این واحد دانشگاهی در 134 رشته تحصیلی مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته، از طریق سایتwww.azmoon.org  برای نیم سال دوم تحصیلی 95-94 آغاز شده و متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر  و آشنایی با رشته های موجود دانشگاه آزاد اسلامی میانه به سایت اطلاع رسانی دانشگاه به آدرسwww.m-iau.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن های 52220721-52240079 تماس حاصل کنند.IMG 0018