خبرگزاری آنا: دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مرکز آموزشی کاغذکنان، یکی از سه مراکز آموزشی این واحد دانشگاهی بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این بازدید دکتر اجلی با تأکید بر پیگیری خرید ساختمان از مسئولین مرکز به وسیله مشاوره حقوقی واحد گفت: در حال حاضر در این مرکز آموزشی تعداد 241 نفر دانشجو و 11 رشته تحصیلی فعال در مقاطع کاردانی و کارشناسی وجود دارد.
وی ضمن اعلام موافقت با افزایش 11 رشته تحصیلی دیگر در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای مرکز آموزشی کاغذکنان اظهار کرد: رشته های تربیت بدنی، حسابداری، مهندسی کامپیوتر نرم افزار، مهندسی کشاورزی - زراعت و اصلاح نباتات، مهندسی کشاورزی گیاه پزشکی، اقتصاد بازرگانی، اقتصاد صنعتی، اقتصاد پول و ارز بانکداری، اقتصاد نظری، حقوق و مهندسی کشاورزی خاک شناسی به رشته های تحصیلی، می تواند به افزایش دانشجو و ارتقاء کیفیت آموزشی این مرکز کمک زیادی بکند.
اجلی با بیان اینکه با افزایش این رشته ها، تعداد رشته های تحصیلی در این مرکز اموزشی به 22 رشته رسیده است تاکید کرد: تکمیل پرونده های استادان و حضور تمام وقت مدیران گروه های مرکز آموزشی کاغذکنان از اصلی ترین برنامه کاری پرسنل مرکز کاغذکنان خواهد بود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">