مشاور رییس سازمان سما در میانه عنوان کرد:
تمامی شرایط برای توسعه و کیفیت بخشی در سما واحد میانه فراهم است.
خبرگزاری آنا: مشاور عالی رییس سازمان سما در امور آموزشکده ها و مدارس گفت: با توجه به امکانات مناسب موجود در آموزشکده فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، تمای شرایط برای توسعه و کیفیت بخشی در این آموزشکده فراهم است.
دکتر سعید فرشاد در حاشیه بازدید از سما واحد میانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به شناختی که از دکتر سلمان پور سرپرست واحد میانه داریم، جزء روسای واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی است که علاقمند به توسعه و پیشرفت سما بوده و این خود یک نعمت بزرگی است که از آن استفاده می کنیم.
وی اضافه کرد: از طرف دیگر، با توجه شرایط فرهنگی شهرستان و پتانسیل بسیار بالای که در سما واحد میانه می بینیم، امیدواریم از این ظرفیت ها و پتانسیل ها و همچنین از وجود دکتر سلمان پور استفاده شده و سما این واحد دانشگاهی با کیفیت بالاتر از وضع موجود، توسعه بیشتری پیدا کند.
در ادامه دکتر شهریار حسن زاده دبیر شورای سیاستگذاری سما استان آذربایجان شرقی، به دیدگاه های مثبت و حمایت های بی دریغ دکتر سلمان پور اشاره کرد و افزود: آنطور که ما در این بازدید مشاهده کردیم، افق روشنی را برای پاینده بودن این مولود دانشگاه در میانه ترسیم کردیم و امید این را داریم که در آینده ای نزدیک مدارس سما در مراکز آموزشی ترک، ترکمانچای و کاغذکنان نیز راه اندازی شود.
اضافه می شود دکتر فرشاد و دکتر حسن زاده به همراه مسئولین دانشگاه، از قسمت های مختلف و امکانات موجود سما واحد میانه و دبیرستان های دخترانه و پسرانه بازدید بعمل آوردند.