خبرگزاری آنا: خانم زرین حاجوی تعداد 93 جلد کتاب به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اهداء کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی با بیان این خبر گفت: از این تعداد، 85 جلد کتاب فارسی و 8 جلد کتاب لاتین به همراه جزوات صحافی شده درسی با موضوعات علوم رایانه، برق و ریاضیات و موضوعات عمومی وجود دارد.
وی افزود: حرکت خداپسندانه خانم زرین حاجوی، خواهر فرهیخته و فرهنگ دوست شهرستان میانه با اهداء این کتاب ها و همچنین مشارکت مردمی در این امر مهم و غنی سازی مجموعه کتابخانه ها  و گسترش آن در جامعه می تواند از اهمیت ویژه ای در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی برخوردار باشد.
معاون پژوهش و فناوری واحد میانه تصریح کرد: ما می توانیم با هدیه دادن کتاب، یک رنگی، صفا، صمیمیت و علم را در بین تمام اقشار جامعه نهادینه کنیم.
او تاکید کرد: کتابخانه مرکزی هر دانشگاه یکی از جلوه ها و شاخص های معرفی آن دانشگاه است و نیاز است تا همه شهروندان در جهت ارتقاء کمی و کیفی آن گام بردارند.
فرامرزی به مجموع کتاب های اهدایی به کتابخانه این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در مجموع 1514 جلد به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سال های گذشته توسط سازمان ها و افراد مختلف اهداء شده است.
Book