معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه:
از مهمترین اهداف این واحد دانشگاهی، ایجاد سیستم های لازم برای آرامش خاطر دانشجویان در زمان امتحانات است.
خبرگزاری آنا: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: امتحانات و نحوه برگزاری آن بسیار حائز اهمیت است و همه باید طبق قانون و مقررات، نظم، انضباط و تکریم ارباب رجوع، جلسات امتحانی را برگزار کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی در جلسه توجیهی و هماهنگی با عوامل اجرایی امتحانات پایان ترم نیمسال اول 95-94 واحد میانه تاکید کرد: از مهمترین اهداف این واحد دانشگاهی، ایجاد سیستم های لازم برای آرامش خاطر دانشجویان در زمان امتحانات است و این یکی از عمده وظایف حوزه آموزش می باشد.
وی ضمن خواستاری از عوامل اجرایی به برگزرای امتحانات سالم و فراهم کردن امکانات و زمینه مناسب برای دانشجویان با آرامش خاطر بیشتر در جلسه امتحانی اظهار کرد: مسئولیت پذیری بالای همکاران، وجود تعهد و احساس مسئولیت بالا از ویژگی های بارز تمام کارکنان واحد است.
اجلی به موارد و نکاتی مهم در خصوص امتحانات اشاره کرد و افزود: به همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحان (کارت امتحانی)، کارت شناسایی برای دانشجویان الزامی بوده و به منظور برگزاری منظم امتحانات، استقرار دانشجویان در شماره صندلی های مندرج در کارت ورود به جلسه امتحان ضروری خواهد بود.
عضو هیات علمی واحد میانه در ادامه بیان کرد: مراقبین و عوامل اجرایی، با رعایت کامل آیین نامه امتحانات، با حضور به موقع در حورزه های امتحانی مربوط جهت برگزاری جلسات منظم و منسجم امتحانات همکاری های لازم و مستمر را انجام دهند.
اجلی اضافه کرد: دانشجویان بایستی حداقل 20 دقیقه قبل از شروع امتحانات به منظور ارائه و کنترل کارت ورود به جلسه خود و استقرار در رأس زمان مقرر امتحان حاضر باشند تا تداخلی در برگزاری هر یک از حوزه های امتحانی دانشگاه ایجاد نگردد.
او تصریح کرد: محل برگزاری امتحانات کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی در ساختمان مرکزی بوده و مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد نیز در دانشکده فنی و مهندسی (ساختمان مجتمع) اجرا خواهد شد.
این مسئول، سه عامل کیفیت، دقت، صحت و زیبایی در برگزاری امتحانات و لزوم رعایت آن از سوی مراقبان و دیگر مسئولین حوزه را یادآور شد و تاکید کرد: علاوه بر اینکه رفتارها و کارها درست و صحیح صورت گیرد، باید همکاران دقت لازم را در انجام وظایف محوله داشته باشند و زیبایی انجام کار عاملی است که باید به آن توجه شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدواریم با پیگیری امور آموزشی، همکاری عوامل اجرایی، برگزاری امتحانات و دانشجویان، شاهد برگزرای شایسته و موفق امتحانات پایان ترم نیمسال 95-94 باشیم.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">