خبرگزاری آنا: به همت حوزه معاونت پزوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نخستین دوره جشنواره ایده های برتر (استارتاپ ویکند) در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی به مدت سه روز متوالی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد گفت: در روز اول جشنواره ایده های برتر استارتاپ ویکند از بین 40 ایده، 10 ایده وارد مرحله بعدی شد.
 وی اضافه کرد: همچنین در روز دوم امکانات مورد نیاز از سوی دانشگاه در اختیار 10 ایده برتر قرار گرفت تا افراد بتوانند ایده های خود را عملیاتی کنند و داوران جشنواره نیز در خصوص آنها نظر  و امتیاز لازم را اعمال نمایند.
فرامرزی ادامه داد: در آخرین روز جشنواره، ایده علی قنبری و نادر ساعدی با عنوان سیستم راهنمای توریستی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مهدیه حاجی پور و گیلدا قربانی با ایده دست بند هوشمند بیماران خاص از دانشکده فنی و مهندسی میانه، علی، احسان و محمد قره داغی با ایده آمبولانس پرنده از دانشگاه غیرانتفاعی سراج تبریز و امین آقانیا با ایده دستگاه چندکاره خردکردن گوشت تک نفره از دفتر نخبگان حضرت صاحب الزمان میانه به تریتب مقام های اول تا چهارم را از آن خود کردند و از سوی هیئت داوران به عنوان چهار ایده برتر جشنواره انتخاب شدند.
معاون پژوهش و فناوری واحد در ادامه سخنان خود در مورد این جشنواره خاطر نشان کرد: جشنواره  ایده های برتر یک رویداد آموزشی عملی در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) بر‌گزار می‌گردد. در این برنامه شرکت کنندگان دارای ایده به همراه برنامه نویسان، مدیران تجاری، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیک گرد هم می‌آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح و با تشکیل گروه های کاری نسبت به ارائه مدل کسب و کار ایده هایشان اقدام نمایند.
فرامرزی تصریح کرد: این برنامه جهانی تا بحال در بیشتر شهرهای جهان بر‌گزار گردیده و بدین طریق شبکه ای از مشتاقان کارآفرینی ایجاد گردیده است. در شروع استارتاپ ویکند ایده‌های زیادی مطرح می‌ گردند اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد، عملیاتی نمودن مجازی ایده های برگزیده با رعایت اصول کسب و کار می باشد.

اضافه می شود، بعد از اختتامیه این جشنواره دکتر علی سلمان پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور تنی چند از مسئولین دانشگاه در محل دفتر ریاست از برگزیدگان و دست اندرکاران جشنواره ایده های برتر تجلیل بعمل آورد.
آزاد اسلامی واحد میانه">