فرمانده قرارگاه انصار (مدافعین حرم ) در واحد میانه:
از شیوه های جدید و کارآمد دشمن علیه ما، جنگ روانی است
خبرگزاری آنا: فرمانده قرارگاه انصار (مدافعین حرم) گفت: بعد از آن که انقلاب اسلامی، بسیاری از منافع آمریکا در ایران را در معرض نابودی قرار داد، عزم آنان را در مبارزه و دشمنی با ملت مسلمان ایران و دستاوردهای نظام اسلامی، دو چندان نمود و از طرفی وقتی آمریکا از سیاست های جنگی و کودتای نظامی علیه ایران از جمله حمله طبس بعد از انقلاب اسلامی مأیوس ماند به شیوه های جدید و کارآمدتری چون جنگ روانی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرهنگ عباسقلی احمدزاده در نشست حامیان مدافعان حرم حضرت زینب(س) که با حضور جمعی از دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد اذعان کرد: بعد از نقشه برآب شدن اهداف آمریکا بعد از پیروزی ابقلاب اسلامی، امنیت اسراییل نیز به خطر افتاد و حذف رژیم صهیونیستی از آرمان های حضرت امام و ملت اسلامی بوده است.
احمدزاده کشور ایران را به عنوان یکی از بزرگترین قدرت نظامی جهان برشمرد و افزود: ایران وابسته به اسلام است و یک قدرت بزرگ جهانی است و جهانیان بر این باورند که مقابله نظامی با ایران در توانشان نبوده و مجبورند دست به توطئه های تبلیغاتی و جنگ های روانی بزنند.
فرمانده سابق سپاه ناحیه میانه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: استکبار برای نابودی، تضعیف و محدود کردن انقلاب اسلامی تاکنون 44 توطئه بزرگ را انجام داد، ولی با درایت حضرت امام و مقام معظم رهبری و مردم غیور ایران، یک به یک آنها خنثی شد و نتوانستند کاری از پیش ببرند.
وی تصریح کرد: آمریکا جنگ نیابتی را توسط صدام به راه انداخت و جنگ هشت سال دفاع مقدس را بر ما تحمیل کرد، باز به نتیجه ای نرسید و در ادامه، چندین سال انواع تحریم های اقتصادی، سیاسی و جنگ نرم را بر علیه جمهوری اسلامی و تشیع اسلام ناب محمدی با همکاری دیگر کشورهای غربی و آسیایی اعمال کرد.
فرمانده قرارگاه انصار با تاکید بر اینکه جنگ روانی از خطرناک ترین جنگ های نرم می باشد گفت: از اثرات جنگ روانی، القاء غم، یأس و نومیدی، ترویج روحیه نفاق و دورویی، تفرقه بین مردم، ایجاد رعب و وحشت، شبهه افکنی و خوض و بازی در آیات الهی و موارد بسیار دیگری می باشد که دشمن در حال کنونی می خواهد آن را در بین جوانان ما به راه بیندازد.
مدافع حرم حضرت زینب(س) خاطر نشان کرد: زورگویان و دشمنان ما می خواهند در این جنگ روانی بر باورهای دینی مان نفوذ کرده، نقاط ضعف ما را بزرگ و نقاط قوت ما را کوچک تر جلوه دهند، بعد از شکست این نقشه ها، بحث شورای رهبری را پیش کشیدند.
پاسدار احمدزاده اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را فراتر از مرزها و حتی مطرح در سازمان بین المللی عنوان کرد و افزود: دشمنان نظام دیگر بر توانمندی ما پی برده و نمی توانند بر کشور ایران جسارتی بکنند در حالی که در داخل کشور هنوز به این باور نرسیده اند که دنیا بروی ما حساب ویژه ای باز کرده است.
اوبا بیان اینکه سیاست کشور آمریکا اینست که امنیت اسراییل را عربستان تامین نماید ادامه داد: تشکیل گرو های تروریستی تکفیری، داعش و طالبان در منطقه، با هدف ازبین بردن دین اسلام، باعث ناامنی دیگر کشورهای اسلامی شده است  و گروه داعش در سال 2013 با تشکیل کلاسهای قرآن از 80 کشور اسلامی و غیراسلامی با القاء اینکه شیعه در جمع شما سرطان است به وجود آمده است.
فرمانده قرارگاه انصار بیان کرد: مشکل جهان اسلام شیعه است، آنها می دانند که ما بر اعتقادات دینی و مذهبی خود راسخ هستیم و جوانان ما زیر پرچم اسلام و امام حسین(ع)، بر علیه کفر و شرک به مبارزه خواهند پرداخت و اسکتبار به خاطر جهاد بر علیه اسلام ناب و تشیع به جنگ ما آمده است.
وی تاکید کرد: خون ما از خون و روح ما از روح امام حسین(ع) است. آنها می خواهند حلقه اتصال ما را از بین ببرند ولی به برکت تدبیر مقام معظم رهبری و فرماندهان سپاه قدس، مقاومت زنده و پویاست و نفوذ ما در منطقه بسیار وسیع و گسترده است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">