نماینده ولی فقیه در سپاه میانهIMG 3206
خبرگزاری آنا: نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه گفت: یکی از اهدافی که دشمنان نظام دنبال می کنند اینست می خواهند به صورت مستقیم و غیر مستقیم توطئه تجزیه طلبی در بین اقوام مختلف ایرانی را پیاده نمایند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام حسن امیرنژاد در نشست گفتمان دانشجویی با موضوع " گفتمان دینی " که با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن اجلاس برگزار شد اظهار کرد: در کنار طراحی و اجرای توطئه های متعدد امنیتی و نظامی و ... استفاده از جریان نفوذ با هدف استحاله نظام اسلامی و منحرف ساختن انقلاب از مسیر اصلی، یکی از راهبردهای عمده دشمنان طی 34 سال گذشته بود.
وی افزود: در فتنه سال 88 نفوذ سیاسی با ملایمت و نرمش خاصی از طرف برخی کشورها در درون جامعه و لایه های پایین کشورمان مشاهده شد که بیانگر این امر است.
امیرنژاد در بیان بحث نفوذها و جریانات دشمن خاطر نشان کرد: رویکرد و سناریوی جدید آمریکا و اسراییل، بحث انواع نفوذها و جریانات بر علیه کشور ما می باشد و در تلاش هستند با پیاده کردن انواع ترفندها و نفوذها، حاکمیت نظام را از بین ببرند.
نماینده ولی فقیه در سپاه میانه یادآور شد: یکی از راه های نفوذ دشمن، تغییر رفتار مردم، جنگ نرم افزار، ایجاد فضاهای نامناسب مجازی برای جوانان کشور و ترویج فساد اخلاقی که می خواهند مردم را به این سمت و سوی بکشانند می باشد.
او با بیان اینکه دشمنان در تجزیه و تحلیل علل ناکامی خود در رویارویی با جمهوری اسلامی دریافتند که سه مانع اصلی بر سر راه تحقق اهداف آنها در ایران وجود دارد بیان کرد: حاکمیت فرهنگ و ارزش های دینی و اسلامی، نظام سیاسی مبتنی بر دین با محوریت ولایت فقیه و پشتوانه های مردمی انقلاب اسلامی و حکومت دینی سه مانع اصلی برای رسیدن دشمن برای رسیدن به اهدافش است.

IMG 3213امیرنژاد به دیگر اهداف و راه های نفوذ دشمن اشاره کرد و گفت: مشروعیت نظام، شبهه و شایعه افکنی، ایجاد بی ثباتی سیاسی، ایجاد اختلاف و شکاف بین مسئولین عالی رتبه نظام، انحراف ذهن مردم از دشمن اصلی، تحریف و تغییر شعارهای اصلی دینی و انقلابی، نفوذ در اصحاب رسانه و گروه های مختلف از دیگر اهداف نفوذ دشمن می توان برشمرد.
وی در پایان تاکید کرد: همه ملت ایران در زیر خیمه و پرچم ولایت فقیه بوده و ستون خیمه نیز همان مقام معظم رهبری خواهد بود و آن امنیتی که در کشور ما وجود دارد در هیچ جای دنیا نیست. سیاست ما سیاست انقلابی و شجاعتی است.