خبرگزاری آنا: تیم دانشجویی M.A.U دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقه بزرگ کشوری چالش جاذبه (سازه های محافظ تخم مرغ) در اصفهان به مقام سومی رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مسابقه با شرکت 35 گروه دانشجویی و 97 تیم از دانشگاه های سراسر کشور در روزهای 24 و 25 آذرماه به میزبانی پژوهشکده بسیج دانشجویی شهید چمران دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان برگزار گردید.
در روز پایانی مسابقات، تیم های دانشگاه صنعتی انوشیروان بابل، صنعتی مالک اشتر اصفهان و M.A.U دانشگاه آزاد اسلامی میانه بترتیب اول تا سوم شدند.
مسابقه چالش جاذبه (سازه های محافظ تخم مرغ) شامل رهاسازی تخم مرغ با یک سازه نگه دارنده می باشد که در انتها، تخم مرغ باید یه طور سالم به زمین برسد.
هدف این مسابقه شبیه سازی فرود و خروج کاوشگر در دیگر سیارات می باشد. روند مسابقات به این ترتیب است که تیم های شرکت کننده بعد از ثبت نام، شروع به ساخت سازه حامل تخم مرغ می کنند، به طوری که سازه ساخته شده بتواند تخم مرغ را بعد از فرود سالم نگه داشته و بدون استفاده از هرگونه وسیله الکترونیکی، به طور کاملاً مکانیکی به بیرون از سازه هدایت کند.
پرتاب سازه از ارتفاع تعیین شده که در این دوره از مسابقات از ارتفاع 15 متری بوده است از سنگین ترین سازه شروع و تا سبک ترین آن ادامه می یابد.
تیم افتخارآمیزM.A.U واحد میانه متشکل از حسین نظری، سید نوید محفوظی و آرمین جعفری با پشت سر گذاشتن رقبای قدرتمند خود همچون دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و... توانست به این موفقیت بزرگ دست پیدا کند.

دکتر علی سلمان پور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز در محل دفتر ریاست با حضور معاونین پژوهش و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و مدیر حراست از اعضای تیم تجلیل کرد.

# » 00:54:01 │ 1394-10-10

با عرض سلام تبریک می گم به دوستان عزیز پشت سر گذاشتن تیم های مثل دانشگاه صنعت شریف ، امیر کبیر و ... کار خیلی سختی هست واقعا خسته نباشید.
0 +−

فاروق حمیداوی