دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد ابراز کردند این سمینار توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با همکاری شرکت بهین نانو صنعت آتیه در دو عنوان کاربرد نانو در مهندسی عمران و کاربرد نانو در محیط زیست همزمان با مراسم هفته پژوهش روز دوشنبه 30/9/94 در دو نوبت مجزا بترتیب از ساعت 12 الی 15 و 15 الی 18 توسط مدرسین شرکت بهین نانو صنعت وابسته به ستاد ويژه توسعه فناوري نانو ریاست جمهوری در سالن آمفی تئاتر واحد برگزار خواهد گردید. حضور در این سمینار کاملا رایگان بوده و برای دانشجویان رشته های تحصیلات تکمیلی مرتبط با موضوع الزامی می باشد. دانشجویانی که تمایل داشته باشند می توانند با پرداخت هزینه 40000 ریال گواهی معتبر حضور در سمینار را دریافت کنند. دانشجویان جهت ثبت نام اولیه به بسیج دانشجویی واحد مراجعه نمایند.

نانو