برگزاری نخستین جشنواره ایده های برتر (Start up Weekend) توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد اعلام داشتند این جشنواره یک رویداد آموزشی علمی-پژوهشی در سراسر دنیاست که در 3 روز متوالی (در انتهای هفته) در مراکز علمی برگزار می گردد. در این برنامه شرکت کنندگان دارای ایده به همراه برنامه نویسان، مدیران تجاری، بازاریابها و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا طی 54 ساعت ایده هایشان را مطرح و با تشکیل گروههای کاری نسبت به ارایه مدل کسب و کار ایده هایشان اقدام نمایند. در شروع استارت آپ ویکند ایده های زیادی مطرح می گردند اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد عملیاتی نمودن مجازی ایده های برگزیده با رعایت اصول کسب و کار می باشد.

این جشنواره برای اولین بار در شهرستان میانه با همکاری فرمانداری ویژه میانه و موسسات آموزش عالی و آموزش و پرورش شهرستان مقارن با هفته پژوهش از تاریخ 30/9/94 الی 2/10/94 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در رشته های فنی مهندسی، علوم تجربی و پزشکی، علوم انسانی، هنر و معماری در دو بخش دانش­آموزی و دانشجویی برگزار خواهد گردید. حضور تیمهای شرکت کننده در جشنواره رایگان بوده و در پایان برنامه، طبق ارزیابی داوران متشکل از سرمایه گذاران، اساتید دانشگاهی و مدیران پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد به تیمهای دارای پروژه های برتر جوایز نفیس اعطا خواهد شد. علاقه مندان می توانند با مراجعه به وبسایت دانشگاه در این جشنواره علمی ثبت نام کنند تا بتوانند ایده های خود را در معرض ارزیابی قرار دهند.

نحوه ثبت نام در جشنواره

فرم ثبت نام را دانلود و پر نمائید و به آدرس پست الکترونیکی startupweekend@chmail.ir ارسال نمائید

دانلود فرم ثبت نام

دانلود فرم قوانین