خبرگزاری آنا: علیرضا یوسفی فرزند غلامرضا یوسفی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات لیگ تکواندوی نونهالان کشور به مقام قهرمانی رسید.IMG 20151209 090106
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این دوره از رقابت ها علیرضا یوسفی دانش آموز مدرسه شهدای فرهنگی میانه به همراه تیم پاس قوامین پایتخت در مسابقات کشوری تکواندوی نونهالان پسر (جام شکوفه های تکواندو)، با شکست حریفان خود مدال طلا را به گردن آویخت.
در هفته پایانی از دور برگشت اولین دوره مسابقات لیگ برتر نونهالان پسر، با حضور 99 تکواندوکار در قالب 7 تیم سندباد بحری، هیات تکواندو بند پی، لوازم خانگی کن، هیات تکواندو قم، هیات تکواندو زنجان، اداره ورزش و جوانان استان گیلان و پاس قوامین روز جمعه 13 آذر ماه در خانه تکواندو برگزار شد.
در پایان این دوه از رقابت ها، تیم پاس قوامینی ها با حضور علیرضا یوسفی با کسب 36 امتیاز و 12 برد تیمی از 12 مبارزه و بدون باخت قهرمان شد.
غلامرضا یوسفی مسئول دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی این واحد دانشگاهی می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز این افتخار ارزشمند را به جامعه دانشگاهی، همکار عزیز غلامرضا یوسفی، مجموعه تیم بخصوص علیرضا یوسفی و خانواده گرامی ایشان تبریک عرض می نماید.
IMG 20151209 090056

# » 11:28:43 │ 1394-09-18