معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه خبر داد؛

آغاز ثبت نام آزمون های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد/ با 14 رشته مقطع دکتری و 46 رشته مقطع کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی

خبرگزاری آنا: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، از شروع ثبت نام متقاضیان بدون آزمون (با شرایط خاص) و با آزمون دوره های دکتری تخصصی (PHD) و کارشناسی ارشد با 14 رشته تحصیلی در مقاطع دکتری و 46 رشته کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکتر جلیل اجلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: ثبت نام آزمون های دکتری تخصصی (آموزش محور و پژوهش محور) دانشگاه آزاد اسلامی از روز دوشنبه 16 آذر از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه به آدرس www.azmoon.org آغاز شده و تا پایان روز چهارشنبه 9 دی ماه خواهد بود.
وی افزود: متقاضیان بایستی ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط ثبت نام اقدام نمایند.
او ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در دو سال گذشته با تصویب 14 رشته تحصیلی در مقطع دکتری تخصصی و 46 رشته در مقطع کارشناسی ارشد با مجموع 50 رشته تحصیلات تکمیلی، آمادگی خود را برای پذیرش متقاضیان به تحصیلات عالی در این واحد دانشگاهی اعلام می دارد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه خاطر نشان کرد: داوطلبان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد در صورت داشتن شرایط لازم مطابق مندرجات دفترچه راهنما، هیچ گونه محدودیتی در ثبت نام دوره های مختلف آن مقطع نخواهد داشت. یعنی داوطلب می تواند به طور همزمان در دوره های با آزمون و بدون آزمون هر دو مقطع ثبت نام نماید.
اجلی در خصوص متقاضیان ثبت نام بدون آزمون اذعان کرد: در خصوص متقاضیان دکتری تخصصی بدون آزمون داشتن معدل کل حداقل 50/18 برای رشته های علوم انسانی، حداقل 17 برای رشته های پژشکی و دامپزشکی و حداقل 50/17 برای سایر رشته ها و برای کارشناسی ارشد داشتن معدل حداقل 17 برای رشته های علوم انسانی و حداقل 16 برای سایر رشته ها، یکی از شروط اساسی می باشد.
او به زمان برگزاری آزمون ها اشاره کرد و گفت: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی 96-95 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای 6 لغایت 8 خرداد ماه 1395 و آزمون دکتری تخصصی در 9 بهمن ماه 1394 برگزار خواهد شد.
اجلی اضافه کرد: این واحد دانشگاهی با داشتن آزمایشگاه ها، کارگاه های استاندارد، پتانسیل های بالای پژوهشی، آموزشی، ورزشی، دانشکده های فنی مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه، مجموعه چند منظوره ورزشی و مراکز تحقیقاتی به عنوان مجهزترین و بزرگ ترین مجموعه آموزش عالی در شهرستان میانه می باشد.
وی با اشاره به رشته های موجود در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در این واحد دانشگاهی بیان کرد: در مقطع دکتری تخصصی رشته های اصلاح نباتات، زراعت، شیمی گرایش شیمی آلی، علوم باغبانی گیاهان دارویی، ادویه ای و نوشابه ای، باستان شناسی، بیوشیمی، خاک شناسی، علوم اقتصادی، علوم اقتصادی اقتصاد اسلامی، علوم مرتع، مدیریت آموزشی، مدیریت ورزشی، مهندسی اقتصاد کشاورزی سیاست و توسعه کشاورزی و مهندسی کامپیوتر  - نرم افزار و در مقطع کارشناسی ارشد رشته های اقتصاد اسلامی، علوم تربیتی آموزش و پرورش ابتدایی، باستان شناسی پیش از تاریخ، حسابداری، فیزیولوژی ورزشی فیزیولوژی فعالیت بدنی و تندرستی، شیمی شیمی کاربردی، شیمی شیمی تجزیه، شیمی شیمی آلی، شیمی شیمی فناوری اسانس، مهندسی برق الکترونیک، مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت، مهندسی برق قدرت گرایش تکنولوژی فشار قوی، مهندسی برق قدرت گرایش ماشین الکتریکی، مهندسی برق  - قدرت گرایش الکترونیک قدرت، مهندسی عمران سازه، مهندسی کامپیوتر نرم افزار، مهندسی کشاورزی مدیریت کشاورزی، مهندسی کشاورزی حشره شناسی، مهندسی کشاورزی اصلاح نباتات، مهندسی کشاورزی زراعت، مهندسی کشاورزی علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی و ادویه ای و عطری، مهندسی کشاورزی علوم دامی گرایش اصلاح نژاد دام، مهندسی کشاورزی خاک شناسی گرایش شیمی و حاصلخیزی خاک، مهندسی اقتصاد کشاورزی اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی، مهندسی اقتصاد کشاورزی سیاست و توسعه کشاورزی، مهندسی اقتصاد کشاورزی بازاریابی محصولات کشاورزی، مهندسی اقتصاد کشاورزی اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست، مهندسی معماری، تکنولوژی معماری، مهندسی مکانیک طراحی کاربردی، آموزش ریاضی، علوم و مهندسی صنایع غذایی فناوری مواد غذایی، مهندسی مالی، مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی، مدیریت اجرایی، اقتصاد انرژی، زبان و ادبیات فارسی، طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای، مدیریت دولتی سیستم های اطلاعاتی، آموزش و بهسازی منابع انسانی، مهندسی عمران مدیریت ساخت، مهندسی فناوری اطلاعات شبکه های کامپیوتری، فیزیک فیزیک نجومی، علوم تربیتی برنامه ریزی درسی، علوم تربیتی برنامه ریزی آموزشی و مهندسی مکاترونیک دایر می باشد.