IMG 1827
خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، دانشجویان را طالبان علم و صاحبان عمل و به بار نشستن تلاش گرانقدر شان را در جویبار علم و دانش در کانون علم و معرفت دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور در پیامی به مناسبت روز دانشجو، دانشجویان را ولی نعمتان دانشگاه عنوان کرد و گفت: بی شک دانشجویان عزیز تا زمانی که قلم علم و دانش را با جوهر اندیشه و معرفت در دست دارند و بصیرت سرلوحه کارشان است، سربلند و پیروز خواهند بود.
متن پیام سرپرست واحد میانه بدین شرح است:
واژه دانشجو به اندازه کرامت و تقدسش وسیع و پر دامنه است؛ آن قدر پر افق که هر گاه به هر سوی کرانه اش انگشتی اشاره بریم، نسیمی تازه از معنا می یابیم، اسکتبار ستیزی ویژگی بارز این روز است که با شهادت سه شهید والا مقام متجلی شده و باید این ویژگی بارز حفظ شود و ما نسبت به این مفهوم آگاهی داشته باشیم.
دانشجویان طالبان علم و صاحبان عمل هستند و تلاش گرانقدر آنان در جویبار علم و دانش در کانون علم و معرفت به بار خواهد نشست. دانشجویان خلاق عرصه های علم و نوآوری سالیان پس از جنگ، همان پرچم داران ابتکار و رصد کننده مرزهای دانش امروز هستند؛ نسل هایی که از مرزهای هویت و اصالت میهن عزیز اسلامی خویش دفاع کرده و می کنند.
دانشجویی یک مقطع نیست، دانشجویی یک مکتب است؛ امروزه دانشجویان بایستی جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و بکوشند که در این مقطع تاریخی، در برون رفت کشور از مشکلات عبور کرده و نقشی سازنده و تأثیرگذار ایفا کنند و با استفاده مناسب از فرصت های موجود و پیش رو، زمینه رشد و بالندگی و دست یابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی خود را فراهم نمایند.
اینجانب بر خود وظیفه می دانم، 16 آذر روز دانشجو را بر تمامی دانشجویان عزیز تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون و سربلندی این قشر فرهیخته را خواهانم.

دکتر علی سلمان پور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه