خبرگزاری آنا: تیم کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی دانشجویان واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی با اقتدار به مقام قهرمانی رسید.
حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد میانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این دوره از رقابت ها با حضور 37 کشتی گیر در 8 وزن و در قالب 6 تیم از واحد های دانشگاهی اهر، تبریز، میانه، سراب، مرند و  به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه به مدت دو روز برگزار شد.
وی اظهار کرد: کشتی گیران دانشگاه آزاد اسلامی میانه پس ازدو روز رقابت در هفت وزن، با کسب 4 مدال طلا در اوزان 67، 80، 96  و120 کیلوگرم به ترتیب توسط محمد اکبری، سینا جلیلی، محمد مولایی و هاشم کریمی و نیز با دو مدال نقره اوزان 75 و 85 سعید شیخی و مسعود مرضه ای، با کسب 65 امتیاز، توانستند بر سکوی قهرمانی بایستند.
علیزاده افزود: بعد از تیم کشتی واحد میانه، تیم های اهر با 63  و تبریز با 54 امتیاز مقام های دوم و سوم را از آن خود کردند.
مسئول تربیت بدنی واحد میانه تصریح کرد: در این دوره از مسابقات، بهمن ولی نژاد به عنوان سرمربی و مالک جعفری نیز سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.

علیزاده در پایان اضافه کرد: تیم کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان نماینده استان آذربایجان شرقی در مسابقات قهرمانی دانشجویان سراسر کشور شرکت خواهد کرد.