IMG 7689
روابط عمومی: دکتر علی سلمان پور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به مناسبت هفته بسیج پیام تبریکی را صادر نمود که متن پیام به شرح زیر می باشد:
مقام معظم رهبری(مدظله العالی) :
بسیاری از پیشرفت ها و موفقیت های نظام اسلامی در عرصه های مختلف مرهون تفکر و میل بسیجی است.
آنگاه که آن پیر سفر کرده، بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بسیج را لشکر مخلص خدا معرفی نمود، جایگاه بسیج را به عنوان دژی مستحکم در برابر هجوم بیگانگان به خوبی درک کردیم. اکنون که از آن سالهای خون و حماسه قدری فاصله گرفته­ایم، بسیجیان عزیز کشورمان که چشمان همیشه بیدار کشور هستند، توانسته­اند با تکیه بر الطاف الهی و رهنمون های ارزشمند مقام معظم رهبری در صحنه های مختلف علمی، فرهنگی و ... خوش بدرخشند و باعث فخر و مباهات همه شوند. اکنون به برکت رشادتهای این قشر جامعه، توانسته­ایم نام ایران و ایرانی را در همه جای دنیا خوش آوازه نمائیم، می بایستی قدردان از خودگذشتگی­های آنان بوده و دوشادوش آنان سعی­ مان بر این باشد که ایرانمان را هر روز به فتح قله­ های رفیع نزدیک تر کنیم.
ملاک و مبنا برای معرفت بسیجی، تفکر بسیجی است که ما را می تواند به گوشه هایی از حیات معنوی او رهنمون و ماهیت و شخصیت واقعی این انسان معنوی و الهی را برای ما روشن سازد.
 اینجانب به عنوان خدمتگزار کوچک در سیستم آموزش عالی کشور، هفته بسیج را محضر رهبر معظم انقلاب حضرت آیت اله خامنه ای(مدظله العالی)، بسیجیان آزاده و ایثارگر، جامعه دانشگاهی کشور، به ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تبریک گفته و از خداوند متعال عزت و سرافرازی همه بسیجیان عزیز و مخلص ایران اسلامی را مسألت می نمایم.
دکتر علی سلمان پور