در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد؛
تکمیل ظرفیت دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد در بهمن ماه/ شروع به کار سامانه جذب هیات علمی از ماه آینده

دکتر میرزاده در جلسه هیات رییسه که با حضور روسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان و واحدهای مستقل برگزار شد، با اشاره به دیدار اخیر دانشگاهیان با مقام معظم رهبری، گفت: «تاکیدات ایشان در خصوص توسعه علمی و فناوری باعث شد تا بار دیگر دانشگاه آزاد اسلامی عزم خود را در راهی که آغاز کرده جزم کند.»

635831040750382209

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «فرمایش‌های ایشان مبین این نکته بود که مسیر دانشگاه آزاد اسلامی در راه تبدیل علم به ثروت و تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و فناور که خود زمینه‌ساز اشتغال فارغ‌التحصیلان است، به خوبی انتخاب شده است.»

دکتر میرزاده، مراکز رشد و شهرک شفا را نمونه عملی و خروجی واقعی سیاست‌های کلی نظام دانست و گفت: «به نظر می‌رسد دانشگاه آزاد اسلامی در میان سایر دانشگاه‌های دیگر یکی از موفق‌ترین موسسات آموزش عالی کشور است که به خوبی اهمیت گفته‌های مقام معظم رهبری را درک کرده است.»

او با اشاره به شتاب توسعه علمی در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: «افزایش کمی و کیفی مقالات علمی این دانشگاه حاکی از توسعه کیفی است.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از اجرای طرح‌های ماندگار فرهنگی (شامل 300 طرح در 8 حوزه) خبر داد و گفت: «نوع طرح‌های اجرا شده به گونه‌ای است که تمامی اهالی فرهنگ و هنر بر آن تاکید داشته‌اند و از این بابت خوشحالیم که توانسته‌ایم در این زمینه نیز پیشگام باشیم.»

او با بیان اینکه در حال حاضر 56 درصد از بار تحصیلات تکمیلی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی بوده و همچنین حدود 37 درصد از دانشجویان کل کشور در این دانشگاه مشغول به تحصیلند، خاطر نشان کرد: «با توجه به پتانسیل‌های موجود در این دانشگاه انتظار داریم تا سال 1404 بتوانیم 50 درصد از بار آموزش عالی کشور و 60 درصد از تحصیلات تکمیلی را برعهده بگیریم.»

تکمیل ظرفیت دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد در بهمن ماه

دکتر میرزاده همچنین از جذب دانشجو در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد (تکمیل ظرفیت) از بهمن ماه خبر داد و با اشاره به گزارش منتشرشده از سوی معاونت سنجش و پذیرش و آموزش در خصوص ممیزی رشته‌ها، گفت: «خوشبختانه تاکنون ممیزی بیش از 4 هزار رشته محل در 26 استان به پایان رسیده، این گزارش مبنای تصمیم گیری دانشگاه برای جذب دانشجو در دفترچه آزمون سال 1395 خواهد بود.»

دکتر میرزاده تاکید کرد: «با وجود حدود 70 هزار عضو هیات علمی که به صورت تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند، باید سالانه حداقل 30 هزار مقاله ISI توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه منتشر شود.»

در ادامه جلسه روسای دانشگاه های آزاد اسلامی استان‌ها به ارائه دیدگاه‌ها و مشکلات خود در مسائلی مانند نقل و انتقال اعضای هیات علمی، پرداخت حق تخصص به کارکنان دیپلم و فوق دیپلم، کاهش ساعت موظفی اساتید، تمرکز زدایی، ادامه تحصیل کارکنان و ... پرداختند.

دکتر میرزاده در ادامه جلسه در پاسخ به سوالی در خصوص مدت رسیدگی به پرونده ارتقای اعضای هیات علمی گفت: «مدت زمان بررسی هر پرونده به طور متوسط حدود 2 ماه در سازمان مرکزی به طول می‌انجامد و اگر پرونده‌ای بدون نقص ارسال شود فرایند بررسی آن کوتاهتر می‌شود. خوشبختانه در حال حاضر تراکم پرونده در سازمان مرکزی وجود ندارد.»