معاون پژوهش و فناوری واحد میانه عنوان کرد؛
برگزاری کارگاه آموزشی کامفار (COMFAR)) همزمان با همایش ملی یافته­­ های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی
خبرگزاری آنا: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع کامفار(COMFAR) خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی با بیان این خبر گفت: کارگاه آموزشی کامفار(COMFAR) همزمان با همایش ملی یافته های نوین در پژوهش های کشاورزی و منابع طبیعی برگزار خواهد شد.
وی افزود: این کارگاه توسط دکتر علی شهنوازی مدرس گروه اقتصاد کشاورزی در تاریخ سوم آذرماه 1394 تدریس می گردد و در پایان، گواهی شرکت در کارگاه به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
عضو هیأت علمی واحد میانه در خصوص نرم افزار کامفار بیان کرد: همواره در فعاليت ­های مربوط به کسب و کار اين سوالات مطرح است که تا چه اندازه شروع فعاليت جديد يا توسعه ­ی آن می­تواند سودآور باشد و گاهاً علاقه داريم تأثير تغيير متغيرها بر بازده سرمايه­ گذاری خود را ارزيابی و راه­کارهايی برای بهبود آن، شناسايی نماييم.
فرامرزی ادامه داد: در پاسخ به اين سوالات، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) نرم­افزاری به نام کامفار (COMFAR) تهيه و معرفی کرده است  و در این کارگاه قسمت­­های مختلف نرم­افزار معرفی و با مثالی در مورد نحوه­ی استفاده از آن توضيحاتی ارائه می گردد.
معاون پژوهش و فناوری واحد میانه با بیان اینکه اين دوره به علاقمندان کسب و کار و کسانی که نياز به تهيه­­ی طرح توجيهی دارند توصيه می­­شود گفت: از جمله موضوعات مورد بحث مفاهيم ارزيابی پروژه، افق برنامه ­ريزی، ارزش زمانی پول، نرخ بهره و تعادل، نرخ جذب، ارزش خالص حال، نرخ بازده داخلی و نسبت منفعت به هزينه، تعريف هزينه­ های ثابت، جاری، استهلاک و ارزش اسقاط، آشنايی با اصطلاحات مورد استفاده در نرم­ افزار کامفار، معرفی قسمت­ های مختلف نرم­ افزار و چگونگی ورود اطلاعات، تفسير نتايج نرم ­افزار و توضيح نقش هر يک در تصميم­ گيری، تحليل حساسيت نتايج ارزيابی به تغييرات احتمالی در پروژه، مقايسه­ ی پروژه­ هايی با عمرهای اقتصادی متفاوت، بررسی نقش تورم در ارزيابی­ های مالی و آشنايی با توانايی­ های نرم ­افزار اکسل در ارزيابی پروژه­ ها می باشد.
این مسئول در مورد محل برگزاری این دوره آموزشی خاطر نشان کرد:محل این کارگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ميانه، دانشکده کشاورزی همزمان با همایش ملی یافته­­ های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی، روز سوم آبان 1394 خواهد بود.
فرامرزی در پایان تاکید کرد: جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به نشانی : http://workshop.m-iau.ac.ir مراجعه نمایید.
نرم افزار کامفار

# » 00:54:08 │ 1394-08-20

این کارگاه می تواند بسیار مفید باشد البته بایستی یک پیش زمینه ای مخاطبان داشته باشند در آن صورت بسیار مفید خواهد بود
+1 +−