خبرگزاری آنا: دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مدت چهار سال عضو انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان شهرستان شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این انتخاب بر اساس برگزاری انتخابات تعیین هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان شهرستان میانه و تصویب هیات نظارت بر انتخابات استان آذربایجان شرقی صورت گرفت.
تمامی افراد بشر به عنوان مصرف کننده دارای مجموعه حقوقی هستند که عرضه کنندگان کالا و خدمات بایستی آن را رعایت کنند.IMG 7701
امروزه در بسیاری از کشورهای جهان، قوانین مشخص و واضحی برای ادای این حق وجود دارد. حقوق برخورداری از ایمنی،  برخورداری از اطلاعات کامل، انتخاب آزادانه کالاها، معامله منصفانه، دادرسی برای جبران خسارت، جبران آسیب های وارده و ... همگی از حقوق مسلم مصرف کنندگان به شمار می آید.

در کشور ما حقوق مصرف کننده حقوقی است که کلیه عرضه کنندگان کالا و خدمات انفرادی و شرکت های تضامنی از حیث صحت کیفیت کالا و خدمات عرضه شده مطابق با ضوابط و شرایط مندرج در قوانین قرارداد مربوطه یا عرف می بایست در معاملات رعایت کنند.

# » 10:33:26 │ 1394-08-11

انتخاب شایسته جناب آقای دکتر اجلی بعنوان عضو انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان شهرستان میانه به ایشان و مردم شریف شهرستان میانه و تمامی جامعه علمی کشور تبریک عرض می نماییم . با تشکر دکتر لورنس انویه تکیه
0 +−

دکتر لورنس انویه تکیه