خبرگزاری آنا: تیم کوهنوردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه متشکل از 3 نفر از دانشجویان این واحد دانشگاهی به سرپرستی مهندس صادق اقدمی عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی به قله 4030 متری میشینه مرگ فیروزکوه واقع در استان تهران صعود کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، برنامه صعود تیم کوهنوردی دانشجویان واحد میانه به قله میشینه مرگ، در راستای حضور در همایش صعود سراسری دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت. این برنامه با هدف جمع آوری تیم کوهنوردی دانشجویان واحد و ایجاد دوباره انگیزه، نشاط و برای همگام سازی با توان اجرایی بالا انجام شد.
 تیم کوهنوردی این واحد دانشگاهی برای صعود یک روزه خود، رأس ساعت6:30 بامداد روز یکشنبه 26 مهرماه با توجه به شرایط گروه، حرکت خود را از مسیر فیروزکوه شروع نموده و با طی مسیر طولانی و با پشت سر گذاشتن مناظر زیبای طبیعت و اطراف کوه، رأس ساعت 12:30 همان روز، قله را فتح کردند.
اعضای تیم کوهنوردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه آقایان: احسان حبیبی، احسان صفری، سید نوید محفوظی به سرپرستی مهندس صادق اقدمی بودند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">