دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد ضمن اعلام این خبر افزود، در سایه تلاش­های عوامل اجرایی همایش بویژه دکتر ناصر محب­علی­پور دبیر محترم اجرایی همایش، مجوزهای لازم جهت ثبت همایش در پایگاه ISC و مجوز درج آرم آن پایگاه در مجموعه مقالات همایش اخذ گردید. بر این اساس در پایگاه ISC صفحه جداگانه­ای برای همایش ملی یافته­های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی اختصاص یافته است و همچنین مجموعه مقالات همایش پس از برگزاری همایش در آرشیو پایگاه ISC قرار خواهد گرفت. این امر موجب تسهیل ارسال مقاله دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه­ها و نهادهای آموزشی، پژوهشی دولتی و غیر دولتی به این همایش و استفاده از مزایای آن مثل کسب نمره مقاله برای پایان­نامه و امتیاز برای ترفیع سالانه را فراهم می­آورد. علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر در خصوص همایش و نحوه ارسال مقاله می­توانند به آدرس اینترنتی همایش و یا صفحه اصلی وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراجعه فرمایند.

تماس با دبیرخانه همایش

آدرس: آذربایجان شرقی، میانه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دانشکده کشاورزی، طبقه سوم، دبیرخانه همایش ملی یافته­ های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی

فاکس: 52335270- 041

موبایل : 09149277865