همزمان با واحدهای دانشگاهی سراسر کشور در واحد میانه برگزار شد؛
نخستین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویی
خبرگزاری آنا: به مناسبت روز تربیت بدنی و ورزش، جشنواره ورزش های همگانی دانشجویی همزمان با سراسر واحد دانشگاهی کشور در سالن مجموعه ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد میانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: بمنظور تامین سلامت جسمی و روحی، ایجاد شور، نشاط و شادابی در بین دانشگاهیان به ویژه دانشجویان و همچنین پر کردن اوقات فراغت آنها، نخستین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویی با حضور بیش از 100 نفر از دانشجویان پسر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
وی با بیان اینکه مقوله ورزش از جایگاه خاصی در جامعه برخوردار است افزود: این مسابقات در چهار ماده طناب زنی، شنای سوئدی، روپایی و پرتاب آزاد بسکتبال صورت گرفت که در پایان، یاسر صادق بیگی با 17، مهدی عظیمی با 15 و هادی پزشکی با 14 امتیاز به ترتیب اول تا سوم شدند و به نفرات برگزیده جوایز ارزنده و لوح قهرمانی اهداء شد.
اضافه می شود، جایزه ورزشکار با اخلاق نیز به محمد علی دامادی تعلق گرفت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">