روابط عمومی واحد میانه: مراسم سخنرانی و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدا...الحسین (ع) با حضور مسئولین، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام حسن امیرنژاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه در خصوص بزرگترین انگیزه قیام امام حسین(ع) گفت: امر به معروف، نهی از منکر، اصلاح امت و زنده کردن ارزش های اسلامی از دلایل مهم قیام حضرت اباعبدا...الحسین(ع) بود.
وی افزود: حسین (ع) به میدان جهاد قدم نهاد تا بر اساس امر به معروف و نهی از منکر، پایه مهم اسلامی را استوار سازد تا اسلام محکم مستحکم بماند.
نماینده ولی فقیه در سپاه میانه خاطر نشان کرد: حسین بن علی(ع) نمونه کامل یک انسان برجسته بود ونام حسین(ع) در اذهان همراه با شجاعت و ظلم ستیزی و جوش و خروش بر ضد هرگونه ستم و تبعیض است.
امیرنژاد در مورد وجدان های بیدار در کربلا، آزادی و مردانگی سخنانی را بیان کرد و مکتب حسینی را مکتب حریت و آزادگی دانست.

در ادامه، نوحه خوانی، سینه زنی و روضه خوانی توسط احد آقاپور از اساتید گروه معارف و پیمان پزشکی از دانشجویان واحد و از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت، معنویت حاصی به این مراسم بخشیدند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">