اوخر مهرماه در واحد میانه برگزار خواهد شد؛

برگزاری دوره آموزش بهینه سازی با الگوریتم ژنتیک (GA) و GSA
خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و مدیر مرکز رشد فناوری واحد از برگزاری دوره آموزشی با عنوان " آموزش بهینه سازی با الگوریتم ژنتیک و GSA " ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز اعضای شرکتهای فناور مرکز رشد واحدهای فناوری واحد میانه خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس عباس نعمتی با بیان این مطلب گفت: الگوریتم ژنتیک (GA) یک تکنیک جستجو در علم رایانه برای یافتن راه حل بهینه و مسائل آن است.
 وی افزود: این الگوریتم یکی از انواع الگوریتم‌های تکاملی‌ است که از علم زیست‌شناسی مثل وراثت، جهش، انتخاب ناگهانی (انتخاب طبیعی) و ترکیب الهام گرفته شده است و عموماً راه‌حل ها بصورت دوتایی صفر و یک نشان داده می‌شوند و روشهای نمایش دیگری هم دارند.
عضو هیئت علمی واحد میانه اضافه کرد: تکامل از یک مجموعه کاملاً تصادفی از موجودیت‌ها شروع می‌شود و در نسل های بعدی تکرار می‌گردد و در هر نسل، مناسب ترین‌ها انتخاب می‌شوند نه بهترین‌ها.
نعمتی با بیان اینکه الگوریتم ژنتیک (GA)یک تکنیک برنامه‌نویسی است که از تکامل ژنتیکی به عنوان یک الگوی حل مسئله استفاده می‌کند بیان کرد: مسئله‌ای که باید حل شود ورودی است و راه حل ها طبق یک الگو کدگذاری می‌شوند که تابع fitness نام دارد و هر راه حل کاندید را ارزیابی می‌کند که اکثر آنها به صورت تصادفی انتخاب می‌شوند.
رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان این واحد دانشگاهی در ادامه گفت: این دوره به مدت 16 ساعت بوده و از تاریخ 27/7/1394 تا تاریخ 6/8/94 از ساعت 14 لغایت 30/16 در سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار خواهد شد.
 مدیر مرکز رشد واحدهای فناور واحد میانه یادآور شد: کلیه متقاضیان برای ثبت نام بایستی مشخصات خود را به همراه تلفن تماس حداکثر تا مورخ 25/7/94 به پست الکترونیک nemati_abbas@yahoo.com ارسال نمایند.
وی خاطر نشان کرد: شرکت در دوره آموزشی برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز اعضای شرکت های فناوردانش بنیان واحد میانه "رایگان" بوده و برای سایر افراد لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 000/450 ریال از طریق پرداخت آنلاین سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بخش کارگاهها به آدرس workshop.m-iau.ac.ir اقدام نمایند.
  نعمتی اذعان کرد: در پایان دوره گواهينامه ای معتبر از طرف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مرکز رشد فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ارائه خواهد شد و اعضایی که در برنامه های باشگاه حضور فعال دارند در برخورداری از بودجه های حمایتی اجرای طرح های فناور و دانش بنیان، طرح های تحقیقاتی، هدیه خرید کتاب، برنامه های علمی، اردوهای فرهنگی و... در اولویت قرار خواهند گرفت.
  بهینه سازی با الگوریتم ژنتیک