خبرگزاری آنا: به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ثبت نام نوزدهمین دوره ازدواج دانشجویی در این واحد دانشگاهی آغاز شد. معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس حبیب اله خدابنده  معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه با بیان این مطلب گفت: ثبت نام نوزدهمین دوره ازدواج دانشجویی از تاریخ 11/7/94 لغایت 30/7/94 بوده و این دوره از ازدواج شامل زوج هایی است که تاریخ عقد آنها از 1 مهر 93 تا 1 مهر 94 می باشد.
  وی افزود: زوج­ها می­توانند با مراجعه به سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری www.ezdevaj.nahad.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
 معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه تصریح کرد: پس از انجام ثبت ‌نام اینترنتی، متقاضیان باید رونوشت و اصل عقدنامه، شناسنامه، کارت ملی و کارت دانشجویی خود را به کارشناسان فرهنگی این واحد دانشگاهی جهت بررسی و تأیید مدارک ثبت ‌نامی ارائه دهند.
خدابنده اضافه کرد: از جمله برنامه‌هایی که برای زوج‌های دانشجو تدارک دیده شده، اعزام به مشهد مقدس، کارگاه‌های آموزشی و ... خواهد بود.