خبرگزاری آنا: نخستین جلسه حلقه علمی اقتصادی بسیج اساتید با حضور خانم سیده شمسی هاشمی استاد دانشگاه پیام نور و مسئول حلقه های علمی پژوهشی بسیج اساتید و نیز جمعی از استادان دانشگاه های شهرستان در محل دفتر معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی رسولی معاون اداری و مالی واحد میانه و مسئول حلقه علمی اقتصادی بسیج اساتید شهرستان در ابتدای سخنان خود گفت: هدف از برگزاری این جلسه، بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل اقتصادی در راستای ارائه الگوها، پیشنهادات و نظرات اقتصادی مؤثر در جامعه می باشد.
وی افزود: از آنجا که فعالیت های اقتصادی در دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است و  سوق دادن سرمایه ها در جهت فعالیت های اقتصادی با بازدهی بالا که در نهایت به اشتغال زایی در جامعه منجر می گردد، می توان از اولویت ها دانست.
عضو هیئت علمی واحد میانه خاطر نشان کرد: اگر چارچوب کار در منطقه ویژه اقتصادی برای ما مشخص باشد، از پتانسل اعضای هیئت علمی و استادان مجرب اقتصاد استفاده خواهیم کرد  و وارد کار خواهیم شد. اما شرط آن است این فعالیت توجیه اقتصادی داشته باشد.
رسولی تصریح کرد: امروزه در حوزه های مختلف واحدهای درآمدزا دنبال رقابت با هم هستند و ورود حوزه علمی به فعالیت اقتصادی باید به صورت پلکانی و گام به گام انجام شود.

در ادامه، مقرر گردید این جلسات به صورت ماهیانه و منظم با حضور استادان متخصص و دانشجویان علاقمند بسیجی و همچنین سخنرانی ها و نشست های علمی پزوهشی، ایجاد شرکت های اقتصادی دانش بنیان برگزار گردد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">