IMG 0037
خبرگزاری انا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت در 15 رشته جدید کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکتر علی سلمان پور به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: آن دسته از داوطلبان حاضر در آزمون کارشناسی ارشد سال 94، متناسب با مجموعه امتحانی و گروه آزمایشی که در آن شرکت نموده اند، می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اقدام نمایند.
وی با تأکید بر اینکه برخی رشته های تحصیلی کارشناسی ارشد واحد میانه پس از انتشار دفترچه های آزمون تصویب شده افزود: در مرحله تکمیل ظرفیت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در رشته های کارشناسی ارشد
  1. علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی
  2. علوم و مهندسی ضنایع غذایی-فناوری مواد غذایی
  3. مهندسی مالی
  4. فیزیک-فیزیک نجومی
  5. مدیریت اجرایی
  6. اقتصاد انرژی
  7. زبان و ادبیات فارسی
  8. آموزش ریاضی
  9. طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای
  10. مدیریت دولتی
  11. مدیریت سیستم های اطلاعاتی، آموزش و بهسازی منابع انسانی
  12. مهندسی عمران-مدیریت ساخت
  13. مهندسی فناوری اطلاعات-شبکه های کامپیوتری
  14. مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی
  15. علوم تربیتی-برنامه ریزی آموزشی
دانشجو می پذیرد.
سلمان پور اضافه کرد: مهلت ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد تا ساعت 24 روز شنبه 11 مهرماه سال جاری می باشد و متقاضیان برای تحصیل در این واحد دانشگاهی می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.