سلمان پور در گفتگو با آنا خبر داد:
تصویب نهایی 15 رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد واحد میانه
خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از تصویب و راه اندازی 15 رشته جدید تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد از سوی دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری برای این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکتر علی سلمان پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا بیان کرد: با پیگیری ها و سعی و تلاش های مستمر مجموعه دانشگاهی علی الخصوص معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد، مجوز ایجاد و راه اندازی 15 رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد از سوی شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اخذ گردیده است.
وی افزود: این رشته ها شامل
  1. علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی
  2. علوم و مهندسی ضنایع غذایی-فناوری مواد غذایی
  3. مهندسی مالی
  4. فیزیک-فیزیک نجومی
  5. مدیریت اجرایی
  6. اقتصاد انرژی
  7. زبان و ادبیات فارسی
  8. آموزش ریاضی
  9. طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای
  10. مدیریت دولتی
  11. مدیریت سیستم های اطلاعاتی، آموزش و بهسازی منابع انسانی
  12. مهندسی عمران-مدیریت ساخت
  13. مهندسی فناوری اطلاعات-شبکه های کامپیوتری
  14. مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی
  15. علوم تربیتی-برنامه ریزی آموزشی
می باشد.سرپرست واحد میانه در ادامه اظهار کرد: با اضافه شدن این رشته ها، تعداد رشته های تحصیلی این واحد دانشگاهی به 183 رشته در مقاطع دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد، کارشناسی  و کاردانی افزایش یافت.
این مسئول با بیان اینکه براساس بیانات رهبر معظم انقلاب در سند علم و فناوری کشور، باید رشد شتاب علمی کشور حفظ شود،خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به عنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی شهرستان توانسته است جهش چشمگیری در توسعه تحصیلات تکمیلی با ایجاد و راه اندازی4 رشته در مقطع دکتری تخصصی (PHD) و 42 رشته در مقطع کارشناسی ارشد در سطح استان آذربایجان شرقی داشته باشد.