مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه؛مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه
تفکر بسیجی، هوشیاری ملت ایران و تدابیر مقام عظمای ولایت، باعث بهم ریختن تمامی سناریوهای دشمنان خواهد بود
خبرگزاری آنا: مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه گفت: جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس، جنگ نابرابری ها و حق و باطل بود. درست است که الان جنگ نظامی نداریم ولی انواع جنگ ها کشور ما را تهدید می کند و  پایان ناپذیرند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام امیرنژاد در نشست سیاسی روشنگری فکری که به همت حوزه بسیج کارمندی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان در محل سالن اجلاس واحد برگزار شد افزود: در دوران جنگ، یکی از اهداف دشمن این بود که مذهب شیعه در کشور عراق توسعه نیابد و به قدرت نرسد، در حالیکه 60 درصد مردم این کشور شیعه می باشد و برای همین آنها نمی خواستند انقلابی در آنجا به وجود بیاید.
وی با بیان اینکه هیچ کشوری آغازگر جنگ نیست مگر کسی یقین پیدا کند که در آن پیروز خواهد شد بیان کرد: رژیم بعثی عراق به سرکردگی آمریکا به تحریک صدام پرداخت و وی را مجبور به جنگ نظامی علیه ایران نمود و به صدام اعلام کرد که چون در کشور ایران تازه انقلاب شده و ایران آمادگی لازم در برابر جنگ با رژیم عراق را ندارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه میانه خاطر نشان کرد: نه تنها عراق بلکه دیگر کشورهای استبدادی هم قدرت معنوی ایرانی را درک نکرده بودند و نمی دانستند که ملت بزرگ ایران، با عزت، غیرت و اقتدار به میدان نبرد آمده است.
امیرنژاد وحدت و هم صدایی تمام اقشار جامعه را یکی از عوامل مؤثر ایستادگی در مقابل دشمن در هشت سال جنگ تحمیلی توصیف کرد و گفت: تفکر بسیجی، هوشیاری و آگاهی ملت و همچنین تدابیر مقام عظمای ولایت باعث شده، تمامی سناریوها و توطئه های دشمنان نظام برهم بریزد و از بین برود.
این مسئول اذعان کرد: در زمان جنگ، همه گوش به فرمان ولایت بودند و همین عامل باعث شد تا ما در این نبرد هشت ساله به پیروزی برسیم. در حالیکه در آن برهه زمانی، هیچ کسی به دنبال هوای نفسانی نبود و همه به فکر پیروزی در جبهه حق علیه باطل بودند.
وی با تأکید بر اینکه حفظ ارزش های دینی و اسلامی و صیانت از آنها از اهمیت بالایی برخوردار است اظهار کرد: وظیفه سنگینی که امروز ما داریم، گوش دادن و عمل کردن به فرامین ولی فقیه، تحلیل درست از جنگ هشت سال دفاع مقدس، گفتن واقعیت های جنگ به نسل سوم انقلاب و حفاظت از آرمان های شهیدان انقلاب اسلامی می باشد.

امیرنژاد در پایان سخنان خود به نفوذ آمریکا در کشورهای افغانستان، یمن، سوریه و عراق اشاره کرد و این کشور استعمارگر را دلیل اصلی ناامنی در منطقه عنوان کرد.